Erdoğan da Başbuğ gibi konuştu…

Erdoğan, ”Terörle mücadelenin başarısı birlikte ortak bir kararlılıkla karşı durmamıza bağlıdır. Genelkurmay Başkanımız da haklı olarak buna vurgu yapmıştır. Elbette basın hürdür. Eleştirme hakkı da vardır. Buna mukabil kendilerine yapılan eleştirilere de cevap hakkı vardır. Verilen cevabın üslubundan ve sertliğinden şikayet edenler önce dönüp bir de kendilerine baksınlar. Hiç ayna karşısında durmadan bu süreci devam ettirme hakkına da sahip değiller. Özgür basının da uymak zorunda oldukları meslek ahlak kuralları var” dedi.


Erdoğan, Olimpiyat Oyunları-Paralimpik Oyunları’nda madalya alan sporcuları kabulünde yaptığı konuşmada, ”Teröre karşı hepimiz aynı safta olmalıyız. Bu bir seçim değil, insani, ahlaki ve hukuki bir zorunluluktur. Kimse terörü cesaretlendirme hakkına sahip değildir, olamaz” diye konuştu.


Başbakan Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan ifadeler şöyle:
• Bu mücadelede (terörle mücadele) zafiyete, tereddüte asla yer yoktur. Kimse hükümetimizi, güvenlik kuvvetlerimizi, zaaf ve tereddüt içinde göstermeye yeltenmesin.
• Güvenlik kuvvetlerimiz askeri boyutunu kahramanca yürütmektedir. Aynı şekilde polisimiz kahramanca yürütmektedir. Bunu görmemek şehitlerimize haksızlıktır.
• Eli silahlı teröriste karşı başka bir yol bilen varsa durmasın çıkıp bunu söylesin.

1068240cookie-checkErdoğan da Başbuğ gibi konuştu…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.