Erdoğan ve Doğan buluştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Aydın Doğan, nikah şahitliği yaptı.


Başbakan Erdoğan, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetliyi bir araya getiren Sheraton Oteli’ndeki düğüne eşi Emine Erdoğan ile katıldı.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikahta, gelin ve damadın nikah şahitliğini Başbakan Erdoğan ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan yaptı.


Başbakan Erdoğan ile Doğan, nikah masasında yan yana oturdu. Gökçek, nikahı kıydıktan sonra, ”Cenabı Haktan bu iki genç kardeşimize iki cihan saadeti diliyorum. Onlardan, vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar temenni ediyorum. Bir yastıkta kocasınlar. Hiç, ama hiç kavga etmesinler. En kötü günleri böyle olsun. Darısı da buradaki bekarların başına olsun. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Başbakan Erdoğan da evliliğin uzun bir yolculuk olduğunu belirterek şunları söyledi:


”İyi günü var, kötü günü var. Fedakarlık ve feragat istiyor. İnanıyorum ki bu fedakarlık ve feragat daim oldukça mutluluğunuz da ziyade olacaktır. Ben de vatanımıza milletimize faydalı nesiller Allah’tan temenni ediyorum. Aile Cüzdanı konusunda da biz erkekler pek koyduğumuz yeri bulamayız, ama hanımefendiler ne zaman isterseniz Evlilik Cüzdanı’nı çıkarırlar. Bunu kızımıza isterseniz takdim edeyim. Nikah akdi kendilerinde bulunsun.”


Başbakan Erdoğan, ”mutluluklar” dileyerek gençleri kutladı. Daha sonra Başbakan Erdoğan ve Aydın Doğan, gelin ve damat ile aileleri birlikte fotoğraf çektirdi. (GERÇEK GÜNDEM)

1068670cookie-checkErdoğan ve Doğan buluştu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.