Erdoğan: 5 Mart’ta Putin, Macron ve Merkel ile bir araya geleceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib için dörtlü zirve yapılacağını belirterek, “Putin ile dün konuştum. Merkel ve Macron’a da ifade ettim. 5 Mart’ta Putin, Macron ve Merkel ile bir araya geleceğiz, tekrar bu konuları konuşacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bergama ilçesinde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim açımızdan İdlib meselesi en az Afrin kadar, Barış Pınarı Harekatı bölgesi kadar önemlidir. Bu konudaki kararlılığımızı dün akşam Sayın Putin’e de açıkça ifade ettim. Dün öğlen Sayın Merkel’e, Sayın Macron’a da ifade ettim. Bundan sonraki süreçte 5 Mart’ta tekrar bir araya geleceğiz, tekrar bu konuları konuşacağız. İnşallah bu meselede de ülkemizin ve Suriyeli kardeşlerimizin çıkarlarına en uygun neticeyi elde edeceğiz” diye konuştu.

“Bizim sevdamız millet, gayemiz hizmet” diyen Erdoğan, millete olan sevgilerini sadece lafta bırakmayıp yatırımlar, eserler ve hizmetlerle de ispat ettiklerini söyledi. Hiçbir ilçe geri kalmasın, hiçbir vatandaş kendini dışlanmış, ötelenmiş hissetmesin diye gece gündüz gayret gösterdiklerinin altını çizen Erdoğan, “81 vilayetimizin, 922 ilçemizin her birinde eserimiz var. Her bir mahallemizde, köyümüzde yaptığımız hizmetler var. Bugün de İzmir’de tarihi bir yatırımı şehrimizin ve sizlerin istifadesine sunduk. Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu’nun açılış törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik” dedi.

2388850cookie-checkErdoğan: 5 Mart’ta Putin, Macron ve Merkel ile bir araya geleceğiz

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.