Erol Parlak’tan Göç Yolu konseri

20 Mayıs akşamı saat 7’de “Compton Avenue, London N1 2XD” adresindeki Union Chapel’da gerçekleşecek konserin biletlerinin 10 ve 15 sterlin olacağı belirtildi.
İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Prof. Dr. Erol Parlak, İTÜ-Kings College arasındaki İngiltere’de yaşayan Türkiyelilerin kültürel ve sanatsal durumlarının tesbiti ve yapılması gerekenler” üzerine 9 aylık sürecek bir alan araştırma projesi kapsamında Londra’da bulunuyor.

Sanatçı – akademisyen Prof. Dr. Erol Parlak, konserle ilgili şunları söyledi:

“Konserin ilk bölümünde Anadolu’nun farklı geleneklerinden eserler çalıp söyleyeceğim. İkinci bölümde Türkiye’den gelecek konuk sanatçı arkadaşım Sinan Akyıldız ile birlikte hazırladığımıkz proje kapsamında enstrümantal ezgileri bağlama ile çalacağız. Son olarak da Kıbrıslı ses sanatçısı Elena Hadjiafxendi ile birlikte ‘Göçmen kızı’ türküsünü düet yapacağız. Elena Hadjiafxendi Anadolu kökenli Rumların iki ezgisini de seslendirecek…”

Konserle ilgili ayrıntılı bilgi ve biletler http://store.unionchapel.org.uk/events/20-may-16-the-nomad-way-union-chapel/ adresinden alınabilecek.

856830cookie-checkErol Parlak’tan Göç Yolu konseri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.