Ersan&Co’dan internet hizmeti

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Serpil Ersan, “Avukat ve müvekkil ilişkilerinde geleneksel tarz dosyanın avukatlar tarafindan kontrol edilmesi prensibine dayanıyordu. Biz açıklığı ilkemiz haline getirmek istiyor ve bu  amaçla dosyada çalıştığımız zaman bunun anında muvekkillerimiz tarafindan görülmesini sağlayan bir teknoloji ile tüm gelişmeleri onlara sunuyoruz. Toplumumuzda bu hizmeti sunan tek avukatlik firmasi olmaktan da kivanç duyuyoruz.” dedi.
 
Ersan &Co. Solicitors nasıl çalışıyor?


On dört kişilik tecrübeli ve dinamik kadrosuyla hizmeti müşterinin ayağına getiren Ersan &Co. Solicitors’ın deneyimli elemanları gerekli bilgileri evinizden ya da işyerinizden alarak davanızın hızlı bir şekilde sonuçlandırılmasını sağlıyorlar. Türkçe, Kürtçe, Rusça, Urduca, Yunanca, Pashtu, Penjabi ve İngilizce konuşan avukatlar, çeşitli etnik dilde konuşup yazarak, hizmetlerini sunuyorlar.


En son bilgisayar teknolojisi ile çalışan Ersan &Co. Solicitors, her müşteriye verdiği özel şifre ile kendi davasını bilgisayar üzerinden “online” olarak takip etme imkanı sağlıyor. Müvekkillerinin davalarının son gelişmeleri konusunda bilgilendiren sistem, doğru bilgilendirilmenin yanı sıra, zamandan kazandırıyor. Araba kazaları başta olmak üzere, otellerde yaşanan kazalar, işyeri, kaldırım, uçak ve gemilerde kazalar, İngiltere dışında kazalar, belediye evi ve süpermarketlerde yaşanan kazalar, Ersan & Co. Solicitors’ın uzmanlık alanlarının ana başlıklarını oluşturuyor. Size küçük gibi görünen bir çok kazaya her hangi bir şeyin neden olduğunu belirten Ersan &Co. Avukatları, her türlü yaralanma, incinme ve mağduriyet durumlarında tazminat hakkınızın bulunabileceğini belirtiyorlar.
Ayrıca Ersan &Co Solicitors, kaza yapan araçların çekilmesi ve aracınızın garajda kaldı süre içinde yeni araç temini konularında da yardımcı oluyor.


Kaza sonrasında neler yapmalı?


Tazminat hakkı olan bir çok dava,  kaza sonrasında yapılan işlemlerin yanlış ya da geç olmasından dolayı zora giriyor veya kaybediliyor. Bu konuda “hak” kaybına uğramamak için yapılması gerekenleri sıralayan Ersan &Co yetkilileri, ilk olarak karşı tarafın plaka, adres ve diğer bilgilerinin alınmasını tavsiye ediyor. Kaza yerine polis çağrılmasını, gelmiyorsa en kısa sürede yakın polis karakoluna durumun rapor edilmesi gerektiğini belirten uzman avukatlar, yaralanma, incinme gibi durumlarda mutlaka doktora başvurarak rapor alınmasının tazminat alabilmek için en önemli koşullardan biri olduğunu belirtiyorlar. Ersan &Co yetkilileri, yaşanan her tür kazadan  sonra yanlış yapmamak için en kısa sürede şirketin direk telefonlarını arayarak doğru bilgi alabileceklerini de ifade ediyorlar.
Dosya transferlerinden ücret almayan Ersan &Co Solicitors’in gün boyu açık olan 0781 664 6345, 01707 827 990 telefonlarından çeşitli dillerden hizmet veriyor.
Daha fazla bilgi için Ersan &Co Solicitors’in [email protected] mail adresine yazabilir, ya da www.ersans.co.uk  web adresine bakabilirsiniz.


FOTOĞRAF (Mustafa Çetinkaya çekti): Ersan &Co Solicitors’in on dört kişilik uzman ve dinamik kadrosu, kaza davalarınızı takip ediyor. Londra’da yaşayan Türkeçe konuşan topluma uzun yıllar hizmet veren Av. Serpil Ersan,  kendi ofisinde sizlere yardımcı oluyor.
Türkçe, Kürtçe, Rusça, Urduca, Yunanca, Pashtu, Penjabi ve İngilizce konuşan avukatlar, davalarınızı komisyon almadan sizin için takip ediyor.

816680cookie-checkErsan&Co’dan internet hizmeti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.