Esad’dan Başbakan Erdoğan’a ağır sözler

Uğur Dündar, dün akşam Halk Tv’de yayınlanmaya başlayan ‘Halk Arenası’ programıyla ekranlara dönüş yaptı. Dündar ilk programa Yılmaz Özdil, Müjdat Gezen ve Ece Zereycan’la birlikte çıktı. Programda Ece Zereycan’ın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ’la yaptığı röportajdan bir bölüm de yer aldı.

Röportajda Esad, Başbakan Erdoğan için ağır ifadeler kullandı. “Nasıl bir insan onbinlerce insanı öldüren teröristleri destekleyen birine dönüşür?” diyen Esad şunları söyledi: Bu gösterir ki o düzgün biri değil. Ancak Türk halkının bilmesi gereken nokta, Erdoğan’ın ne kadar bağnaz olduğudur. İnsan kapalı ideoloji ve taassuba yönelince kişilik sorunları yaşayan birine dönüşür. En düşük seviyede ahlaki değerlere bile sahip değil. Erdoğan’da hem kişisel sorunlar hem de İhvan ideolojisinden kaynaklanan sorunların bir karışımı var.

YILMAZ ÖZDÜL’DEN İTİRAZ

Esad’ın Başbakan Erdoğan’a yönelik sözlerine Yılmaz Özdil itiraz ederek “Kimse Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına hakaret edemez.” dedi. Ayrıca Esad’ın Türk halkına psikolojik harp uygulandığını vurgulayıp yayını eleştirdi.

1398000cookie-checkEsad’dan Başbakan Erdoğan’a ağır sözler

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.