Esin Cash and Carry yarın açılıyor

Satış yelpazesindeki markaların Türkiye ve Avrupa’daki temsilcilerinin de hazır bulunacağı açılışa sektördeki iş ortakları ve toplum üyeleri de davet edildi.
Basın ile sohbet toplantısı düzenleyen Suyur, sektördeki atılımlarının süreceğini belirterek, sektörde birlikte iş yaptıkları marketlerin de büyümesi için strateji geliştirdiklerini söyledi.

Suyur, Esin Cash & Carry’yi şöyle anlattı:

“Bir TFC Holding kuruluşu olan Esin Cash & Carry, titizlikle seçilmiş on binlerce gıda, gıda dışı ve alkol ürünlerini 20 bin metrekarelik satış alanında tek çatı altında toplayarak en uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı amaçlıyor. Esin Cash & Carry, her gün en taze meyve sebze, et ve tavuk ürünlerini raflarında tüketiciyle buluşturacak.

24 SAAT AÇIK

Esin Cash & Carry, hesaplı fiyatlarla sunulan geniş ürün yelpazesi, müşterilerin rahat alışveriş yapmalarını sağlayacak geniş koridorları ve ferah iç mekanı, 6 kasası, 120 çalışanı, ücretsiz 100 araçlı oto parkı ve restoranı ile müşterilerimize, (cumartesi 18’den Pazar sabahı 8’e kadar kapalı olma dışında) 24 saat hizmet vereceğiz.

Esin Cash & Carry toplumumuzun geldiği coğrafyadaki alışveriş alışkanlıklarına uygun, üstün kalite, temizlik ve hijyen anlayışını modern bir atmosferde biraraya getirdiğini vurgulayan Suyur “Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla, güleryüzlü ve etkin hizmet anlayışıyla, bir çatı altında müşterilere sunulacaktır” dedi.

120 PERSONELE İŞ OLANAĞI

Suyur şöyle devam etti:

“Bu yıl 36’ncı yılını kutlayan TFC Holdings, kuruluşundan beri faaliyet gösterdiği toptan ve perakende satışına cash & carry açılışıyla büyümeye devam ediyor. Kaliteyi ve uygun fiyatı tüketici ile buluşturan Esin Cash & Carry. Enfield’de açılan dev toptan alışveriş platform ile 120 personele iş olanağı sağlıyor. Büyük promosyonlarla açılacak olan Esin Cash & Carry mağazası, Türkiye’nin ve farklı coğrafyaların en kaliteli ve güvenilir markalarını tek çatı altında buluşturuyor.”
“Esin Cash & Carry, mutfaktan çıkmak istemeyen müşterisinin ayağına gidiyor” diyen Suyur, Esin Cash & Carry; “koşulsuz müşteri memnuniyeti” ilkesiyle hizmet verecek” dedi.

Suyur sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün müşterilerimiz için vakit her şeyden kıymetli, mağazaya gelmek zaman gerektiren bir iş ama aynı zamanda satın aldıkları ürünlere de dokunmak istiyorlar. Biz de müşterimizin ürünü görmesini, dokunmasını sağlıyoruz. Saha satış ekibimizle ayağına giderek, işinde o ürünü nasıl farklı şekillerde kullanabileceğini anlatıyoruz; mutfağından çıkartmadan da sevkiyat hizmetimizle ürünü tam istediği gün ve saatte ayağına teslim ediyoruz.”

855890cookie-checkEsin Cash and Carry yarın açılıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.