ETCA’dan halka açık 23 Nisan kutlaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 21 Nisan günü “311 Fore Street N9 0PZ” adresindeki ETCA’nın kendi binasında saat 11-14 arasında gerçekleşecek.


Enfield Belediye Meclis Üyesi Ahmet Karahasan, “Daha önce Enfield’deki 23 Nisan kutlamalarını çocuklara yöhelik yapıyorduk. Bu yıldan sonra daha geniş kapsamlı yapmaya karar verdik. Bölgemizde yaşayan bütün Türkçe konuşan toplumu çocuklarıyla birlikte 23 Nisan şenliğine bekliyoruz…” dedi.


KÜÇÜK ŞİRKETLERE KONFERANS


Ayrıca Karahasan 50 kişinin altında elemanın çalıştıran küçük boyuttaki Türk işletmelerinin gelişimi ve yasal prosedürü izleyebilmeleri için Mayıs başında bir konferans düzenleneceğini söyledi.


Konferansla ilgili ayrıntılı bilgilerin daha sonra açıklanacağını vurgulayan Karahasan, şöyle devam etti:


“İşletmelerin verimli çalışmaları ve sorunlarını kolayca çözmelerinin amaçlandığı konferansa hükümetin ilgili birimi yetkili müsteşarı ve aynı zamanda Enfield İşçi Partisi milletvekili Andy Love da katılacaktır…”


BELEDİYE DE RESEPSİYON VERİYOR


Londra Büyükşehir Belediye Başkanı nam-ı diğer ‘Kızıl’ Ken Livingstone da, ilk kez Londra’da yaşayan Türk toplumu için Belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonu vereceğini açıklamıştı.     


İngiltere’deki Türk toplumuna hizmet eden 16 derneği çatısında toplayan İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu’nun başvurusuyla resepsiyon, 24 Nisan 2007’de saat 17.30-20.30 arasında belediye binası City Hall’da gerçekleşecek.


FOTOĞRAF: Ahmet Karahasan

801370cookie-checkETCA’dan halka açık 23 Nisan kutlaması

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.