Ev fiyatlarında artış sürecek

İsmail, emlak yatırımının hala çok cazip olduğunu belirterek, “İngiltere Merkez Bankası geçtiğimiz Ağustos ayı başında sürpriz bir kararla faiz oranlarını çeyrek puan artırarak yüzde 4.75’e çıkardı. Buna rağmen eğilim emlak fiyatlarındaki artışın devam edeceği yönünde. Bu süreçte yatırımcılara özellikle yüzde 8’den fazla gelir getiren ticari konutlara yatırım yapmasını öneririm” dedi. 


İngiltere ekonomisinin son yıllarda sıkıntılı olduğunu belirten İsmail, buna rağmen ev piyasasının iyi bir dönem geçirdiğini söyledi. İsmail, ev piyasası konusunda da şu öngörüde bulundu:


“İngiltere’nin önde gelen mortgage uzmanları, 2012 yılında Londra’da yapılacak Olimpiyat Oyunları nedeniyle konut fiyatlarının artacağını ve bu sektöre yatırım yapmanın doğru olacağını söylüyor. Ayrıca Londra, önümüzdeki dönemde Doğu Bloku ülkelerinde de büyük göç alacak. Eve olan talep sürekli artışta. Bu da fiyatların sürekli yükselmesi anlamındadır…”


GOLD ESTATE AGENTS?


Golds Residential & Commercial Estate Agents son 5 yıldır Hackney bölgesinde hostel işletmeciliği de yapıyor. 


Türkçe de konuşan çalışanlarıyla şirketin verdiği hizmetler şunlar; evlerin kiralanması, bakımı, tamiri, kiraya verilmesi için gerekli yasal belgelerinin düzenlenmesi, her türlü mortgage başvurusu, ticari kredi ve kişisel kredilerin alınması, ev ve işyeri sigortaları ve mortgage sigortaları…

794110cookie-checkEv fiyatlarında artış sürecek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.