Evde ev ödevi yok

Çalışan anne-babanın yükü kalkıyor.

Ankara’da Fransızca eğitim ve danışmanlık merkezi hizmetinizde…

İlkokul çağında çocuklarınız varsa, Fransızca eğitim yapan okullarda ( Tevfik Fikret veya Charles De Gaulle Fransız Okulu) okuyorlarsa , anne-baba olarak işiniz kolay. Çocuklarınızı öğleden sonra Ankara’da hizmete giren Pan Eğitim ve Danışmanlığı Etüt Merkezine götürün, burada tüm ev ödevlerini yapabilirler. Fransız eğitimciler gözetimindeki bu çocuklar (ilkokul dönemi) okullarında verilen ev ödevleri dışında, bu etüt merkezinde müzik konusunda eğitilebilirler, resim yapabilir, filmler izleyip ek Fransızca dersi alarak dillerini geliştirebilirler. Fransız müfredatı uygulanan bu merkezin sahibi, eğitimci Zeynep Akıncı “ Çalışan anne- babalara soluk aldıracak, çocuklarının lisan ve okulla ilgili sorunlarını unutturacak olan etüt merkezimizde değişik etkinliklere de yer veriliyor” diyor.
AKINCI, Fransızca danışmanlık merkezi açma nedenlerini şöyle dile getiriyor:

“Kendi çocuklarımla okul bitiminden sonraki süreçte yaşadıklarımı diğer ailelerin de yasamamaları için amacım; ebeveyn olarak omuzlarınızdaki yükü biraz hafifletmektir. Akşam iş sonrası bir araya geldiğinizde ders ve ödev stresi olmayan, okulun yorgunluğunu atmış , mutlu çocuklar görmenizdir.
Eğitim alanındaki 17 yıllık iş deneyimimde gözlemlediğim nokta, çocukların ilgi ve ihtiyaçlarına göre düzenlenmiş mutlu, huzurlu sevgi dolu bir ortamın onların okul başarılarını desteklemesinin yanı sıra aile ve arkadaşlarıyla olan sosyal ilişkilerinde de onları daha mutlu, aktif, yaratıcı bireyler yapmasıdır. Bu ilkeden yola çıkarak, konusunda deneyimli ve uzman öğretmenlerle birlikte Fransız müfredatını takip edecek Pan Egitim ve Danışmanlığı merkezini kurdum.”

Not: Pan Eğitim Danışmanlığı Merkezi: başvuru ve iletişim: Güzeltepe Mah. Alper sk. 9/2 Çankaya, 0312.4423615- 05323913615

1077790cookie-checkEvde ev ödevi yok

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.