Evin kapısını açtı, bir de ne görsün?

Önce yanlış daireye girdiğini zanneden Nilay, apartman kapısındaki numaraya defalarca bakıp kendi dairesini bu olduğuna kanaât getirince, soyulduğunu düşündü. Oysa evi soyulmamış, sadece yanlışlıkla dairesindeki her şey kapıcı tarafından çöpe atılmıştı.

New York’un üst mahallelerinden birisinde, aylık bin 700 Dolar kirayla oturmakta olduğu dairenin kapısını iş seyahati için kapatıp yola çıkan Bay N.Shroff, bilgisayar teknisyeni olarak işini yapıp birkaç gün sonra geri dönünce büyük süprizle karşılaştı. Evi tamamen boşalmış, kendisine ait tek bir şey dahi geriye kalmamıştı. Hemen polisi arayan Bay Shroff süprizin geri kısmını duyunca iyice şaşırdı.

Apartmanın yönetici-kapıcısı, bir alttaki dairede eşyalarını bırakıp kaçan kira ödememiş eski kiracının tüm eşyasını çöpe atmakla görevlendirilmişti. Kapıcı kapı numaralarını karıştırınca, Bay Nilay Shroff’un dairesine girmiş, ne var ne yoksa hepsini çöp kamyonuna yüklemişti.

Apartman yönetimini dava eden Hindistanlı Nilay, şimdi arkadaşlarından aldığı eşyalarla geçici olarak aynı evde yaşamaya devam ediyor ve ¨Karışıklık olur da bu kadarı olur mu yahu!¨ diye derdini magazin basınına anlatıyor.

1561020cookie-checkEvin kapısını açtı, bir de ne görsün?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.