Excel’e 20 Türk emlakçı katılıyor

TÜRK KÖYÜ
Daha önce Londra-Excel’de kurulan ve Manchester’de tekrar eden Türk Köyü 3’ncü kez 17-19 Eylül tarihlerinde yine Londra-Excel’de kuruluyor. Property International Plc’nin yan kuruluşu Mosaic Publishing tarafından çıkarılan Residence dergisinin organize ettiği Türk Köyü 240 uluslararası emlak firmasının katılımı ile gerçekleşecek olan The Property Investors Show içinde yer alacak. 

Fuarda ziyaretçilere Kuzey Kıbrıs ve Türkiye’nin içinde geniş bir şekilde yer aldığı Residence dergisi dağıtılırken, Kuzey Kıbrıs ve Türkiye’yi tanıtıcı seminerler düzenlenecek.

Kıbrıs’lı Türk işadamı Ali Özmen Safa’nın KKTC’ne uygulanan  ambargoya karşı başlattığı Türk köyü kurma girişimi Kıbrıs’lı ve Türkiye’li şirketlerin yanısıra İngiliz firmalarınınn da yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. 17-19 Eylul tarihlerinde 20 firmanin katilimi ile kurulacak Türk köyüne özellikle Kıbrıs’ta inşaat patlaması yaşanmasından sonra ilginin arttığı gözlemleniyor.

Türk köyünün doğuş sebebi  ambargoya karşı koymaktı’ diyen Property International Plc yönetim Kurulu Başkanı Ali Özmen Safa “Ambargo  bugün de aynı şekilde devam ettiğinden ve hele bugünlerde Kuzey Kıbrıs şantiyeye dönmüşken ve ekonomimizin itici gücünü şu anda inşaat sektörü oluştururken, Türk köyünün  daha bir önem kazandiğini” belirtiyor.

 

1094150cookie-checkExcel’e 20 Türk emlakçı katılıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.