Ezoterik astroloji

bilinç seviyemizin gelişmesiyle kavranabilen, algılama düzeyinin yükselişiyle açığa çıkan bilgeliğin “gizli” öğretisidir.


 Bu kadim  bilgiler, gizem okullarında üstattan öğrenciye aktarılarak günümüze kadar gelebilmiştir. Mitolojik sembollerin aracılığı ile anlam kazanarak, astronomi biliminin ışığında gökyüzü sembollerini okuma ilmidir. Gökyüzündeki gezegen hareketlerinin matematiksel denklemlere göre felsefi bir ifadesidir. Yaşamımızı etkileyen ‘enerji potansiyellerini’ anlayabilmemiz için kullanılan enerji okuma tekniğidir.


Çünkü astroloji, bir yorum sanatıdır. Geçmişi Mu medeniyetine dayanır.


 Evrimimizde çok önemli bir rol oynayan astroloji, metafizikle bütünleştiğinde, yani ezoteriği içerdiğinde, ruhun dilini, birikmiş bilgisini, geçirdiği evrimi  ve bu yaşamda gerçekleştirmek istediklerini getirdiği karmik öğelerle gösteren eşsiz bir rehberdir.


 Evrimin nefes kesen hızı:  Değişen kavramlar, altüst olan konfigürasyonlar.


 Bu güzelim gezegen, şu anda kapımızı çalan “Işık Çağı”nda insanlığa eşlik edeceği yeni döngüsüne hazırlanıyor. Evrimin yeni hızı, geride bıraktığımız son 12 yıl içerisinde neredeyse saatlerle, hatta dakikalarla ölçülebilecek bir şekilde bilinçlenmemizi sağlamaktadır. Yaşamakta olduğumuz büyük ve durdurulamaz değişim, galaksimizin burçlar kuşağına göre hızla kaymasından meydana gelmektedir. Son 100 bin yılda sadece 26 derece kayan galaksimiz, 1992 yılından beri yaklaşık 3 derece daha kaydı.


İşte başımızın dönmesindeki neden budur!


Hızla değişen yaşam alanımızla birlikte, bakış açımızda değişiyor.İkizler burcu dönemini neredeyse geride bırakıyor ve yaz mevsimine Yengeç burcuyla “merhaba” demeye hazırlanıyoruz.


‘Göklerin yaramaz çocuğu’isimli yazıda sizleri, İkizler ve Başak burçlarının hakimi Merkürle tanıştırmıştım.Bu aşinalığın yardımıyla İkizler burcunun hareketli,çocuksu, neşeli ve meraklı tiplerini anlama imkanı bulduğunuzu düşünerek tekrar özelliklerine değinmiyorum. 6 Haziranda yeni Ay ikizler burcunda doğdu, yeni haberler, haberleşmeler günlerinize renk ve heyecan katacaktır.8 Haziranda Terazi burcunda geri gitmekte olan Jüpiter düzelerek ilerlemeye başladı. Bu iki gökyüzü hareketi başta hava gurubu burçlar olan İkizler, Terazi ve Kova burçlarının beklentilerine kolay kavuşma imkanı sunarken, iletişim ve bilişim alanlarında yeni uygulamaların doğacağınada işaret ediyor.


Her türlü halkla ilişkiler, sanat faaliyetleri ve diplomatik konular ahenkle uygulanarak,yapılması gereken anlaşmalar kolayca kararlara bağlanacaktır.Bu konum,ateş gurubu burçlara Koç,Aslan ve Yaylara girişim yapma fırsatı veriyor.Su gurubu Burçların gökyüzünün konumundan akan taze enerjiyle yaratıcı fikirlerini uygulama imkanına kavuşuyorlar.Yaz
mevsiminin sıcaklığıyla aşk ve sevgi ihtiyacı hareketlenecek, güzel romantik ilişkiler yaşanacaktır.Yengeçler ve yükseleni yengeç burcu olanlar aşka hazırlar.29 Hazirandan itibaren de Koçlar, Aslanlar, Yaylar yeni aşklar yaşayacaklar.Eskimiş ilişkilerinde ciddi kararlar alabilir, evlilik düşünebilirler.


Sevgi,aşk ve güzel haberlerle dolu bir ay dilerim.



Bir birin içindedir.


Bir her şeyin içindedir.


Her şey birin içindedir


Her şey her şeyin içindedir.


– Hua Yen

721470cookie-checkEzoterik astroloji

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.