Faşistler işbaşı yapıyor…

Bu milliyetçi kararı açıklayan ise Neo-Nazi faşist militanlardan, örgüt lideri “Jason ‘J.T.’ Ready” oldu. Jason, bu açıklamasına basına dağıtılmak üzere ekmek peşinde olan zavallı Meksikalı göçmenlere kaş çattığı ve sert bakışlı bir fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.

Amerikan Deniz Piyadesi’nden emekli olmuş bulunan 37 yaşındaki Jason liderliğinde Arizonalı faşistler, “Federal hükümetin ve Eyalet yönetiminin bir şeyler yapmasını daha fazla bekleyemeyiz,” dedi. Amerikan ırkçısı olan Neo-Naziler, “Babalarımızın, dedelerimizin silahlı yöntemiyle hareket etmeliyiz,” diyerek sınır korumasına gönüllü gidiliceğini açıkladı. Açıklamada, ülkeye girecek Beyaz-Kafkas Âri ırkı dışında olan herkesin, ayrıca homoseksüellerin, Yahudilerin ve Hıristiyanlık dışında dinlerden bulunanların “barışçı yollarla, yahut zorla” ABD’den çıkarılması istendi.

Meksika’ya ABD’nin sınırı olan Arizona Eyaleti hergün binlerce kaçak göçmen işçi tarafından ihlal ediliyor. Yasadışı girişle Amerikan ekonomisine katılıp ekmek parası çıkartmak peşinde olan bu insanları daha sınırdan içeri girer girmez avlamayı düşünen Neo-Nazi Amerikan faşistleri, kararlı olduklarını açıklayıp, gözlerini kırpmadan “gereken neyse onu yapmaya hazır olduklarını” da sözlerine eklemekten kaçınmadı.

1506730cookie-checkFaşistler işbaşı yapıyor…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.