Fantezi odalı seks akademisi

Sadece yetişkinlerin gezmesine izin verilen Akademi, cinsellik eğitimi verilmesinin yanı sıra bir seks müzesi olma özelliğini taşıyor.


Akademiye gelen ziyaretçiler, seks müzesini gezerken yol boyunca duvarlara monte edilmiş monitörler vasıtasıyla değişik cinsel ilişki pozisyonlarını sinevizyon şeklinde görüyor. Bu ekranlarda kadın ve erkeklerin cinsel anatomisi hakkında da bilgi veriliyor.


Akademide, fantezi odaları da unutulmamış. Cinsellikle ilgili biraz daha tahrik edici deneyimler yaşamak isteyenler için cinsel ilişki sırasında çıkan seslerin duyulduğu bir orgazm tüneli, striptiz hareketlerinin görülebildiği dans odası, cinsel içerikli tablolar, röntgenci duvarı gibi öğeler de mevcut. Müze Müdürü Dr. Sarah Brewer, “Sergiyi insanların yatakta daha başarılı olmalarını sağlamak için açtık” dedi. Müzenin giriş ücretleri ise, 12-15 sterlin.


MANKENLER ÜZERİNDE DERS


Uzmanlar, akademiye gelen ziyaretçilere, standlara yerleştirilmiş cansız mankenler üzerinde anatomik ve cinsel bilgiler veriyor.


Akademide, bilgisayar üzerinden çeşitli cinsel içerikli oyunlar da oynanabiliyor. Ayrıca cinsel ilişki sırasında partnerinizin numara yaptığını nasıl anlarsınız isimli bir ders de veriliyor.

801920cookie-checkFantezi odalı seks akademisi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.