Fareye niyet kime kısmet…

Farenin ölmediği, kaçıp deliğine saklandığı, ancak o sırada banyoda olanın ağır yaralandığı bu tuhaf olayda ev arkadaşı olan üçüncü şahıs, olaydan sonra ortaya çıkan gerçek karşısında kız çocuğunu kaçırmak, tecavüz etmek suçlarından derhal tutuklandı.

Utah Eyaleti’nin Salt Lake kentinde üç erkeğin ortaklaşa kullanarak yaşadıkları evde, önceki gece, mutfakta fare gören ev sakinlerinden birisi 9.mm’lik tabancasını çekip fareye nişan aldı. Ancak mutfak ile banyo arasındaki ince bir duvar olan suntadan malzemeyi delip banyoya geçen kaza kurşunları o sırada tuvalette ihtiyaç gideren öteki ev sâkinini göğsünden ağır yaraladı.

Kaza eseri arkadaşını vuran adam derhal polisi arayıp, ¨Bracemount Caddesi 2584 nolu apartmanda kazaen adam vuruldu¨ diye haber verince olay yerine varan polis, hazır gelmişken her tarafı iyice bir arayalım dedi ve bodrum dairesinde bir dolaba kilitlenmiş, uzun zamandır aranan, 13 yaşındaki ev kaçağı bir kızı yakaladı.

Kız, kendi rızasıyla orada olduğunu söylediyse de 34 yaşında olan öteki ev sakini tarafından dört aydan beri tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Tecavüzcü olduğu polis tarafından ilan edilen Paul D.Kanzler adlı 3.ev sakini, fare yüzünden çıkan arbede sonunda böylece yakayı ele verdi. Polis hâlen olayı derinlemesine araştırmaya devam ediyor.

1534450cookie-checkFareye niyet kime kısmet…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.