Faturayı sonunda uzaylılara çıkardılar

Amerika’da Toyota’nın otomobillerine Uzaylıların kozmik radyasyon göndererek bu arızaya neden olduğu iddiası, bu nedenle, son günlerde kamuoyunu meşgul eden konular arasına girdi.

Uzaylıların, dünyada başka araçlar varken, “kozmik radyasyon ışınlama dalgalarıyla” Toyota arabaları niye hedef almış olduklarına ait bir açıklama ise henüz yapılmadı.

Öte yandan, bu inanca bağlı olan çok sayıda Amerikalı’yı haklı çıkaracak biçimde, benzer bir iddiayı ABD Federal Ulaşım Dairesi-National Highway Traffic Safety Administration Office- de önceki gün ileri sürdü.

“Federal Büro” anlamına gelecek biçimde kısaca “Fed” adını alan ABD resmi görevlileri de Toyoto otomobillere karşı bir uzaylı, E.T., ( Extra-terrestrial) saldırısı olabileceğine inanıyor. Uzaydan gelen radyasyon dalgalarının Toyota araçlara isabet etmesine bir yanıt veremeyen bu inanca sahip Amerikalı komplo teorisyenlerine bakılırsa bu bir tesadüften öteye geçmiyor. Uzaylı saldırısına inananlara bakılırsa öteden beri dünyaya bu türden kozmik dalgaları gönderen uzaylı E.T’lerin saldırı frekansı Toyota’ya uygun gelmiş olabilirdi.

Uzaylıların elektronik devrelere saldırı düzenlemesini “uzay sosyolojisi ve uzay politikası” açısından ele alan Fed’lere göre, E.T’ler dünyamızda bilgisayar teknolojisinin daha fazla gelişmesine razı görünmüyor. Bu nedenle yıkıcı dalgaları dünyamıza gönderiyorlar.

ABD’de kamuoyu, “uzaylıların insanoğluyla dalga geçip geçmediği” konusu üzerinde, geçtiğimiz hafta boyunca, derinlemesine meşgûl oldu.

1501450cookie-checkFaturayı sonunda uzaylılara çıkardılar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.