Federasyon'dan birlik mesajı

Tadım Restaurant’ta gerçekleşen iftar yemeğine İTDF’na üye derneklerin temsilcileri katıldı.


İngiltere Türk Diyanet Vakfı Başkanı Dr Yaşar Çolak’ın toplumsal dayanışma ve gönüllü çalışmaların önemine değindiği açılış konuşmasından sonra kısa bir açıklama yapan Başkan Şener Sağlam, “Sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerini bir arada görmekten çok mutlu olduk. İngiltere Türk toplumunun sorunlarını ancak birlik, beraberlik ve bütünlük içinde çözebiliriz.  Dayanışmanın bu ülkedeki başarımızın anahtarı olduğuna inanıyoruz. Bu vesile ile şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına üyelerimizin ve İngiltere Türk toplumunun Ramazan Bayramını en iyi dileklerle kutluyor, barış, sevgi ve esenlikler diliyorum” dedi.


Anadolu Kültür Merkezi, İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği, Britanya Türk Kadınları Derneği, İngiltere Türk Diyanet Vakfı, İngiltere Türk Yaşlılar Derneği, İngiltere Türk Öğretmenler Derneği, Pekünlüler Derneği  ve Turkish Forum temsilcilerinin konuk olduğu yemek esnasında İTDF’nin gelecek dönem kampanya ve etkinliklerine de değinildi.


Federasyon’un ilk etkinliği 1 Kasım 2008, Cumartesi akşamı Regency Banqueting Suite’de gercekleşecek Cumhuriyet Balosu olacak. Her yıl görkemli bir şekilde kutlanan Cumhuriyet Balosu’na katılmak isteyenler 07887485394’u arayabilirler.

815750cookie-checkFederasyon'dan birlik mesajı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.