Federasyon’dan tanışma resepsiyonu


5 Mart günü yapılan Federasyon Olağan Genel Kurul’unda Pekünlüler Kültür ve Eğitim Derneği Temsilcisi olarak başkanlık seçimlerinde en fazla oy almayı başaran Şener Sağlam, ilk etkinlik olarak yeni yönetim kurulunu İngiltere’deki bütün Türk dernekleri üyelerine tanıştırmak amacıyla bir resepsiyon düzenledi.


Sağlam gazetemize yaptığı açıklamada Federasyonun tüm toplumun birlik ve bütünlüğünü sağlayan bir kurum olması için çalışacağını vurgulayarak şunları söyledi:


“Öncelikle Federasyon içindeki eski kırgınları gidermek istiyoruz. Resepsiyon davetimiz Federasyona üye olmayan dernekleri de kapsamaktadır. Toplumu temsil eden bütün dernekleri çatımızda biraraya gelerek güç katmalarını istiyoruz. Amacımız topluma en iyi şekilde hizmet etmek ve sorunlarını da etkin olarak çözmektir… Eksiklerimiz ve hatalarımız olabilir ama hep birlikte bunları gidermek istiyoruz.”


Federasyon’dan yapılan açıklamada 28 Mart günü saat 18.30-20.30 arasında “35 Great Cumberland Place, Marble Arch, London W1H 8DJ” adresindeki Rose Court Hotel’de tanışma resepsiyonu düzenlenecek.


YENİ YÖNETİM


Federasyon’un yeni yönetim kurulu şöyle: Başkan: Şener Sağlam, Başkan Yardımcısı ve Sekreter: Servet Hasan, Başkan Yardımcısı ve Kültür ile Etkinlikler Sorumlusu: Jale Özer. Üyeler: Sosyal İlişkiler Sorumlusu: Halil Çakır, Mali İşler Sorumlusu: Vehbi Ballıkaya, Eğitim ve Gençlik Sorumlusu: Taşkın Baraç, Basın Sorumlusu: Süleyman Bozkuş.


Türk toplumun toplumsal çıkarlarını savurmak ve lobi çalışmaları yapmak ortak paydasıyla kurulan Federasyon, geçen yıllarda “Asbaşkanlık” ve “Tüzük” tartışmalarıyla yıpranmış ve Federasyon üyesi bazı dernekler passif katılımlarını sürdürerek faaliyetlerde ve kurullarda yer almamayı tercih etmişti. Yeni başkanı bekleyen görevlerin başında Federasyonun eski birliğini tekrar oluşturulması geliyor…


 

789230cookie-checkFederasyon’dan tanışma resepsiyonu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.