Fenerbahçeliler Derneği açılıyor

Kuzey Londra'nın Dalston bölgesinde 91 Ridley Road E8 adresinde bulunan Dalston TFC Market ile İngiltere Alevi Kültür Derneği ve Cemevi'nin bulunduğu binanın en üst katının İngiltere Fenerbaçeliler Derneği'nin merkezi olarak kullanılacağı belirtildi.


Dernek Başkanı Ali Bakır, daha önce Holloway Road üzerinde bulunan bina ile ilgili bazı sorunların ortaya çıkması üzerine bu yeni yeri iki yıllık kiralık olarak kullanmaya karar verdiklerini ifade etti. Yeni bulunan yerin tadilat işlemlerinin başladığını kaydeden Başkan Ali Bakır, iki hafta içinde derneğin hizmete gireceğini söyledi. Bakır, resmi açılışın ise Arsenal-Fenerbahçe maçından birgün önce görkemli bir törenle gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.


Bu arada (www.fenerbahceuk.org) internet sitesinin de Fenerbahçelilerin hizmetine sunulduğuna dikkat çeken Dernek Başkanı Bakır, kendilerine üyelik veya Fenerbahçe Taraftar Kartı için gerekli bilgilerin sitede bulunduğuna işaret etti.


fiampiyonlar Ligi'nde 5 Kasım Çarşamba akşamı oynanacak Arsenal maçına da değinen Ali Bakır, şu ana kadar Feerbahçe'ye verilecek bilet kontenjanının belirlenmediğini belirterek, "Sanırım maç tarihinden iki hafta önce sayı kesinleşecek. 4 bin 500-5000 biletin taraftarlarımıza ayrılacağını tahmin ediyoruz. Biletler bizden temin edilebilecektir. Yalnız, biletleri Fenerbahçe Kulübü'nün prensiplerine göre vereceğiz. İngiltere'ye ayrılacak kontenjandan da öncelikle Fenerbahçe Taraftar Kartı sahipleri yararlanacak, kaldığı takdirde diğer taraftarlarımız da alabilecektir. Bu nedenle bir an önce maça girmek isteyenlerin Fenerbahçe Taraftar Kartı almalarını tavsiye ederiz" dedi.


FENERBAHÇE YİNE MAĞLUP OLDU


Öte yandan Hackney&Leyton League Birinci Küme'de Fenerbahçe ikinci maçından da 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı.


İdeal kadrosundan uzak ve yeni isimlerle takviye olan kadrosuyla Fenerbahçe, atak oynamasına karşılık gol noktalarında zayıf kaldı. London Aprilla karşısında devreyi 2-0 geride kapatan Sarı-Lacivertli ekip Erdal'la farkı bire indirdi. Ancak yenen üçüncü gol skoru belirledi: 3-1. Fenerbahçe'nin kadrosu:


fienol-Serdar, Emre, Cavit, Abdullah-Baki, Berçin, Bülent, fiükrü-Ali, Erdal.


Ligde sondan ikinci sırada bulunan Fenerbahçe, bu Pazar günü (5 Ekim) East Marshes'ta saat 11.00'de 4 maçta 12 puanla lider durumda bulunan Army&NavyN16 takımı ile oynayacak.


Bu arada 4. Küme'de yer alan Barışspor, East London'a 5-2 yenildi. Barışspor'un bu hafta ligde maçı yok. (Londra Gazete)

815700cookie-checkFenerbahçeliler Derneği açılıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.