First lady’ler mahkemelik oldu

Ulusal Birlik Partisi kurultayı öncesi çok önemli bir gelişme daha yaşandı. Tüm silahların çekildiği ve son derece şaşırtıcı olayların vuku bulduğu yavru vatanda bu kez de First ladylerin mahkemelik olduğu öğrenildi.

Sahte İmza olayının ortaya çıkması ile kızışan Cumhurbaşkanı Eroğlu ile Başbakan Küçük kavgasına şimdide eşlerin mahkemelik olması eklendi. Başbakan eşi Gülin Küçük ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi’nin, önceki hafta ‘takip’ edildikleri açıklamasının ardından, Gülin Küçük’ün bir gazeteyi telefonla arayarak, ‘devletin en üst makamının eşi ve çocukları tarafından tehdit edildikleri’ açıklaması üzerine Eroğlu ailesinin, Küçük ailesi hakkında ‘Zem ve Kadih’ davası açtığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı: İtibarsızlaştırma tehditleri alıyoruz

Haberle ilgili olarak Meral Eroğlu’ndan hiçbir yalanlama gelmezken, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’da tehdit edildiklerini kaydetti. Bugün akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayında düzenlenen resepsiyonda konuşan Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, ailesinin hedef alındığını ve itibarsızlaştırma tehditleri aldıklarını ifade etti.

1543270cookie-checkFirst lady’ler mahkemelik oldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.