Forum UK’in 10. Kuruluş balosu

Geçen günlerde genel kurulunu yapan ve 3. dönem için tekrar başkanlığa seçilen Zeren Safa liderliğinde faaliyetlerini yürüten Turkish Forum UK 10. Kuruluş yılını bir baloyla kutlamaya hazırlanıyor.

Balo, 11 Mayıs Cumartesi gecesi, kuruluşun ilk temellerinin atıldığı, The Landmark Hotel’de gerçekleştirilecek. İngiltere’nin en prestijli otellerinden biri olarak gösterilen The Landmark Hotel, Marylebone Road üzerinde bulunuyor.

Başkan Zeren Safa balo için “ 10. Yılımızı misafirlerimizle birlikte, müzik ve dans eşliğinde, muhteşem bir gece’de muhteşem bir balo ile kutlayacağız” dedi.

Turkish Forum UK 3 Ocak 2003 yılında kurulmuş ve ilk genel kurulunu, Nisan 2003’te yapmıştı. Kuruluşunun hemen ardından Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecini değerlendiren toplantılarda, pek çok önemli ismi konuşmacı olarak Londra’lı toplum ile buluşturmuştu.

Konuşmacılar arasında dönemin önemli politikacıları, akademisyenler, yazarlar ve gazeteciler yer aldı. 2004 yılından itibaren Londra’nın en merkezi yerinde, Thames nehrinin kıyısında düzenlediği festivallere her yıl onbinlerce insan katıldı. 2011 yılındaki festivali 250 bin kişi ziyaret etti.

Başkan Safa, önümüzdeki dönemde faaliyetlerinin yoğunlaşarak devam edeceğini, özellikle toplumumuzdaki gençlerin üniversiteye hazırlanmasını amaçlayan bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtiyor. Başkan Safa, www.turkishforumuk.org sitesi ziyaret edilerek, Turkish Forum UK’in faaliyetleri ve balo hakkında bilgi alınabileceğini de sözlerine ekledi.

FOTOĞRAF:
Turkish Forum UK Başkan’ı Zeren Safa

847690cookie-checkForum UK’in 10. Kuruluş balosu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.