Fuat Avni’den çok çarpıcı iddialar!

Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘başkanlık’ sistemini takıntı haline getirdiğini öne sürdü. Davutoğlu ve Erdoğan arasında da büyük sorunlar olduğunu iddia etti, başkanlık için en büyük engelin Başbakan Davutoğlu olduğunu öne sürdü.

Ak Saray ile Başbakanlık arasında bir ‘bilek güreşi’ yapıldığını söyleyen Fuat Avni, Davutoğlu taraftarları ve Erdoğan taraftarları olduğunu ve Erdoğan’ın bu durumdan aşırı derecede rahatsız olduğunu iddia etti.

İşte Fuat Avni’nin attığı o tweetler:

F…..’in başkanlık takıntısı paranoyakça bir hastalığa dönüştü. Devletin derinleri, bu zaafı yular yapıp F…..t’in boynuna geçirmişler. F….., başkanlık yolunda en büyük engel olarak, Davutoğlu’nu görüyor. ‘Neden ağır davranıyor’ diye avanelerine bağırıp duruyor. İsrafsaray’da, Davutoğlu’nun lakabı, Davutoğlan. F…..’in avaneleri ‘Davutoğlan yukarı, Davutoğlan aşağı’ dillerine dolamışlar. Avaneler, Davutoğlu’na ‘Başkanlık konusunda elinden geleni yaparsan,F…..’ten sonra sen başkan olursun’ diye gaz verip duruyor. DavutoğluF…..’e güvenemiyor. ‘Yakınındaki herkesi harcadı, beni de harcar’ düşüncesini dillendiriyor. Bunu F…..’e rapor ettiler. F….., kendine her rapor iletildiğinde ‘En büyük hatam bunu partinin başına getirmek oldu’ diye dövünüyor. F….., Davutoğlu’nun her adımını takibe aldığı gibi aynı şeyi Davutoğlu’da ona karşı yapıyor. İsrafsaray’da adamları var. F….., Davutoğlu’nun İsrafsaray’daki adamlarını bulmak için çalışma yaptı. Sonuç alamayınca herkese paranoyakça bir şüpheyle yaklaşıyor.

“DAVUTOĞLU KENDİ MEDYASINA AĞIRLIK VERDİ”

Davutoğlu ilk fırsatta F…..’in yakınındakileri harcadığı gibi kendisini de harcayacağını biliyor. Kendi medyasına ağırlık verdi. Yeni Yüzyıl ve Karaalioğlu’nun Karar’ı Davutoğlu’ndan yana. F….., başka bir medya düzeni kurulması karşısında Davutoğlu’na çok kızgın. F…..’in kalesi olan Zift Medyası’nın içinde de Davutoğlu’na çalışan adamlar var. F…..’in kalesine kadar sızmışlar. Taraf gazetesi de tamamen duygusal sebeplerle Davutoğlu cephesine kaymış durumda. Yakında görevine başlayacak (!)

“İKİ PLAN VAR; AKADEMİSYENLERİ ATIN, HDP’Lİ VEKİLLERİ TUTUKLAYIN”

Medyada konumlar yeniden şekilleniyor. Yazarkasa diye adlandırılan Barlasgiller, Nagehangiller, medyanın çeşitlenmesinden memnun. F….., Gülay Göktürk’ten sonra Etyen’in de kellesini istiyor. Davutoğlu’na haddini bildirmiş olacak. F…..’in iki planı var. YÖK ve Yargıtay’la sürekli irtibat halinde. Akademisyenleri atın, HDP vekillerini tutuklayın talimatı verdi. Davutoğlu, F…..’in bu iki planı hayata geçirilerek sıfırlanacak. Akademisyen kovan ve milletvekili tutuklayan biri olarak anılacak. İsrafsaray ve Köşk’ün birbirine karşı yaptığı bilek güreşi bürokrasiden yargıya, askerden polise her yere yayılmış durumda. F….. taraftarları, Davutoğlu yandaşlarını, Davutoğlu taraftarları F….. yandaşlarını paralel diye fişliyor. Ortada ne devlet kaldı ne de devlet düzeni. Kimin kim olduğu belli değil. Herkes birbirine şüpheyle bakıyor.

1476720cookie-checkFuat Avni’den çok çarpıcı iddialar!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.