İşgalciler, Iraklılar’ı Nazi yöntemiyle fişliyor

ABD’Lİ İŞGALCİLER IRAKLILARI 2005’TE FİŞLEDİ

NAZİLER DE YAHUDİ, KOMÜNİST VE ÇİNGENELERİ
1940-45 ARASINDA YUKARIDAKİ GİBİ FİŞLEMİŞTİ…

Irak’ı işgal eden ABDaskerleri Irak’taki kukla hükümet ile birlikta yaptığı dev operasyonda Iraklılar’ın alınlarına numara yazarak fişlemesi televizyon ekranlarına yansıdı. Her zaman olduğu gibi işgalcilerin bu Nazi yöntemi de sivil toplum örgütlerinin dışında devletlerin tepkisini çekmedi…

Irak Savunma Bakanı Sadun El Duleymi, başkent Bağdat’ta direnişçileri hedef alan kapsamlı bir operasyonun kentin 7 ayrı bölgeye ayrılarak ve barikatlar kurularak yapıldığını açıkladı.

Öte yandan Bağdat dışında batıdaki Hadisa’da direnişçilere karşı operasyon düzenlendiği de gelen haberler arasında. Operasyona 350 Iraklı askerin de katıldığı ve asker sayısının bini aştığı belirtildi. Bağdat’ın 200 kilometre kuzeybatısında 100 bin nüfuslu Hadisa’ya giren askerlerin ev ev arama yaptığı, çıkan çatışmalarda militan olduğundan şüphelenilen 10 kişinin öldürüldüğü açıklandı. 

ARINÇ: ”TÜRKİYE VE ABD’NİN DOSTLUKLARI PEKİŞMELİ” 
Öte yandan ABD’de olan TBMM Başkanı Bülent Arınç, Türkiye ile ABD’yi birleştiren unsurların, ayıranlardan kat kat daha fazla olduğunu belirterek, iki ülkenin, bugüne kadar sergiledikleri ve güçlendirdikleri dostluk ve ittifak bağlarının daha da pekişmesi gerektiğini söyledi.

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Dennis Hastert’ın davetlisi olarak Washington’da bulunan Arınç, Stratejik ve Uluslararası Etüdler Merkezi adlı düşünce kuruluşunda yaptığı konuşmada, ”Türkiye-ABD ilişkileri, değişik boyutlarıyla geniş bir yelpazede önemli ortak hedeflere yönelik olarak gelişmektedir. Bizi birleştiren unsurlar, hiç şüphesiz, bizi ayıranlardan kat kat daha fazladır. Bu anlamda, beraber çalışarak, karşı karşıya bulunduğumuz risk ve tehditlere karşı birlikte başarılı olmamamız için hiçbir sebep yoktur” dedi.
 

AÇIK GAZETE: ABD ve Koalisyona katılan işgalci gücler ile onların yerli kukla yöneticileri gün gelecek Mussolini, Hitler gibi insanlık adına utanılarak anılacaklar. Nazilerden yarım yüzyıl sonra onların yöntemlerini uygulayan bu alçaklara karşı sessiz kalanlar, görmemezlikten gelenler hatta tam tersine dostluk pekiştirmek isteyenler bu insanlık suçuna ortak sayılacaklar…

1107230cookie-checkİşgalciler, Iraklılar’ı Nazi yöntemiyle fişliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.