Gamze toprağa verildi…

Günoral’ın cenaze namazı, öğle vakti Erenköy Tüccarbaşı Böcekli Camii’nde kılındı. Buradaki törene, Günoral’ın ailesi, yakınları ve arkadaşları ile İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, cenazeyi İngiltere’den getiren 2 İngiliz polisi ve Londra’da görevli bir Türk yetkili katıldı.


Günoral’ın cenazesi, Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Cenaze töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran İstanbul Valisi Muammer Güler, Gamze Günoral’ın Londra’da 7 Temmuz’da meydana gelen ve 52 kişinin kaybedildiği olayda hayatını yitirdiğini hatırlatarak, bu olayın terörün gerçek yüzünü göstermesi bakımından ibret verici olduğunu söyledi.


Güler, Londra’daki bu olayın terörün din, dil, ırk, ve inanç gözetmeden bütün insanlığı hedef alan korkunçluğunu gözler önüne serdiğini bildirdi.


Güler, ülkemizde de terörün acılarının yaşandığını vurgulayarak, Türkiye’de meydana gelen terör olaylarında yaşamını yitirenler arasında yabancı uyruklu, farklı inançlardan insanların da bulunduğunu, tüm insanların terörün ortak hedefi olduğunu kaydetti.

1022910cookie-checkGamze toprağa verildi…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.