Garsonuna tecavüzden 8 yıl yedi

Wood Green Crown Court’ta 30 Ekim günü son duruşması yapılan Duran 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme kayıtlarına göre olay şöyle gerçekleşti:

“20 Ekim günü Duran café’sinde çalışan genç kızı arkadaşlık teklifini geri çevirmesine karşın zorla birlikte olmak istedi. Genç kız patronunun üzerine sıcak çay dökerek kendisini savunmak istedi. Bunun üzerine Duran, genç kızı yumruklayarak öldürmekle tehdit etti ve kaçmaya çalışan genç garsona kapıyı kilitleyerek engel oldu. Ayrıca saçlarından sürüyerek yere yatırdığı genç çalışanını bıçakla öldürmekle tehdit etti ve cep telefonuna da el koyarak yardım çağırmasını engelledi. Duran tehdit ve dayakla zorla café’de alıkoyduğu genç çalışanı sonunda da café’nin arka odasına götürerek tecavüz etti…”

Mahkemedeki dosyada tecavüz sonrasında telefonla arkadaşlarını yardıma çağıran genç kızın polise başvurarak şikayetçi olduğu belirtildi. Genç kıza derhal profesyonel yardım sunulurken Duran da polis tarafından gözaltına alındı ve yargı süreci başlatıldı…

Soruşturmayı yapan polis müfettişi Pete Webb, garson kızın patronuna olan güveninin kötüye kullanıldığını belirterek, “Duran zor kullanmış, çalışanını bıçakla tehdit etmiş ve içeriye kilitleyerek zorla tecavüz etmiştir. Kurbanın tecavüzcü patronunu yargı karşısına çıkarma cesaretini kutluyorum. Umarım Duran’ın aldığı ceza genç kızın yarasını bir ölçüde de olsa dindirir…” dedi.

Webb, taciz ve tecavüz gibi şikayetlerin Metropolitan Police tarafından titizlikle ve gizlilikle incelendiğini belirterek, kurbanların sessiz kalmayarak suçluları yargı karşısına çıkarmasını istedi.

FOTOĞRAF: Ebuzer Duran tecavüzden 8 yıl yatacak…

826140cookie-checkGarsonuna tecavüzden 8 yıl yedi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.