‘Gayrimeşru hiçbir şeye prim yok’

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen “Dünya Rizeliler Günü” töreninde bir konuşma yapan Erdoğan, “Asayişin berkemal olduğu” bir Rize’nin gerçekleştiğini anlatarak, şunları kaydetti:


“Bir aralar ciddi sıkıntılar vardı, iş adamlarımız devamlı telefonlarla bize sıkıntılarını bildiriyorlardı. Fakat o sıkıntılar şimdi asgariye indi. Yeter ki el ele olalım, bu ülkede, gayri meşru, mafyaydı, çeteydi, hiçbir şeye prim vermeyeceğiz, vermemeliyiz. Bu dayanışmayla olur, el ele olur. Yürekli olacağız, eğer yüreğimizi bu işe koyamazsak, o zaman geçmişte olduğu gibi bu ülkeyi mafyalar yönetir.”


Emniyet teşkilatına, jandarmaya bu konuda yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Erdoğan, “Çünkü mafya konusunda, çeteler konusunda özellikle şu son 6 ayda çok büyük başarılar elde ettiler. Bundan sonra bu artarak daha da devam edecek ve nereye kadar gidilmesi gerekiyorsa oraya kadar gidiyoruz, gideceğiz. Kime ulaşırsa ulaşsın, oraya kadar gideceğiz. Çünkü benim vatandaşım huzurlu olacak, bunu sağlayacağız” diye konuştu.


Seçim gecesi söylediği sözlerin sonuna kadar arkasında duracaklarını da belirten Erdoğan, “Kimseyi markalama hakkına sahip değiliz, ama kimsenin de bize saygısızlık etmeye hakkı yoktur. Şu anda ben ‘Tayyip Erdoğan’ değilim Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanıyım, şu anda ben halkımın hizmetkarıyım, ayrım yapamam ve bu hizmeti 70 milyon vatandaşımın her birine aynı şekilde götürmek durumundayım. Götürmezsem bunun hesabını veremem, hem bu dünyada hem de ölüm ötesinde” ifadelerini kullandı.
 

1047470cookie-check‘Gayrimeşru hiçbir şeye prim yok’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.