Gazeteciden ‘Kansere Gülümsemek’




Kansere karşı mücadelesini  anlattıрı “Kansere Gülümsemek” adlı kitabının dördüncü baskısını yapan Sibel Kalaycı, sevincini arkadaşlarıyla paylaştı. Üyesi olduрu Çaрdaş Gazeteciler Derneрi (ÇGD) Istanbul Şubesi Lokali’nde buluşan Kalaycı’nın arkadaşları, genç yazarı tebrik etti.


 


Kitabın kısa bir zamanda  4. baskısını yapabilmesini bir başarı olarak deрerlendiren ÇGD Istanbul Şube Başkanı Cengiz Erdinç, Sibel Kalaycı’nın verdiği mücadelenin herkese örnek olduрunu söyledi. Kalaycı da kokteylde yaptıрı konuşmada, kendisini yalnız bırakmayan arkadaşlarının desteğini her zaman hissettiğini ifade etti.


 


Yeni kitabının Babil Yayınları’ndan çıktıрının altını da çizen  Kalaycı, “Beni sevindiren bir yan var. o da yeni yayınevim Babil’in kitabın gelirinin önemli bir kısmını kansere karşı mücadelede kullanılması amacıyla Türkiye Meme Vakfı’na bağışlamış olması” dedi.


 


Kokteyl, yapılan konuşmaların ardından sanatçı Hilmi Yarayıcı’nın gitarı eşliğinde söylediği şarkı ve türkülerle devam etti.  Kalaycı’nın sevdiği şarkıları söyleyen Yarayıcı, “Sibel’in verdiği mücadelede yalnız olmadığını göstermek için buradayım” dedi. Yarayıcı’nın söylediği şarkılara kokteyle katılan gazeteciler de eşlik etti.


 


KOKTEYLDEN ÇIKTI AMELİYATA GİRDİ


 


Öte yandan, dün gece kitabının dördüncü baskısını kutlayan Sibel Kalaycı,  sabah saatlerinde küçük bir operasyon için hastaneye yattı. Kalaycı’nın bugün ameliyat olacağı ve perşembe günü hastaneden çıkacağı öğrenildi.


 


Haberindex olarak gazeteci arkadaşımıza acil şifalar diliyor, mücadelesinde yanıbaşında olduğumuzu iletiyoruz…


676450cookie-checkGazeteciden ‘Kansere Gülümsemek’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.