Gazetecilerin ‘birlik, beraberlik’ yemeği

Avrupa Türk Gazeteciler Birliği (UK) üyeleri “birlik ve beraberlik” yemeğinde biraraya geldi.
Cumartesi günü Özer Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe, dernek başkanı Mustafa Kemal  Erdemol, Yönetim Kurulu Üyeleri Füsun İlkay, Mihrişah Safa, Mustafa Köker, Medya Takip Birimi Başkanı Alparslan Düven’in yanısıra, CNN Türk Televizyonu Londra Temsilcisi Metin Güneş, Milliyet Gazetesi Londra Temsilcisi Nevsal Elevli, Sabah Gazetesi Londra Muhabiri Perihan Korkmaz, Haber Gazetesi Genel Koordinatörü Özcan Yörük, Açık Gazete Editörü Faruk Eskioğlu, Star UK Gazetesi Editörü Rahati Başar, Yazar yaşar Duru, Gazeteci Metin Sak, Kadir Tipi, Selcen Küçükkahveci, ATGB Merkez Üyesi Bahattin Çağdaş da hazır bulundu.


Yemeğe katılanlara hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Kemal Erdemol, Yönetim Kurulu Üyesi Mihrişah Safa’nın yeni çıkacak olan Star Kıbrıs gazetesinin Londra Temsilciliğine getirildiğini, Açık Gazete Editörü Faruk Eskioğlu’nun “Aşk Olsun” adını verdiği romanının yayınlandığını ve Haber gazetesinin 3. yılına girdiğini belirtti.


Bu gibi sosyal dayanışmayı güçlendiren, birbik ve beraberliği artıran etkinlikleri sık sık tekrarlamak istediklerini hatırlatan Erdemol, dernek üyesi olmayanların da bu etkinliklere katılabileceklerini kaydetti.


Derneğin faaliyetleri ile üyelerin yazılarının yer alacağı bir dergi yayınlamayı düşündüklerini belirten Kemal Erdemol, bu konuda üyelere bilgi verileceğini ifade etti.


Yemeğin sponsorluğunu üstlenen Sofra ve Özer restaurantlarının sahibi Hüseyin Özer’e teşekkür eden Erdemol, Avrupa Türk Gazeteciler Birliği’nin mesleki dayanışma örgütü olduğunun altını çizerek, “bu oluşumun içerisinde yer almak isteyen gazetecilere kapımız açık olacak. Arzu eden üyelik için başvuru yapabilir. Ama kimseyi ‘ATGB’ye üye ol’ diye zorlamamız sözkonusu olmayacak” diye konuştu.


Samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğe katılan gazeteciler, bu gibi etkinliklerin devam ettirilmesi dileğinde bulundular.


FOTOĞRAF: Avrupa Türk Gazeteciler Birliği (UK) üyelerine yönelik düzenlenen yemek Özer Restaurant’ta yapıldı. Yemeğe dernek üyeleri katıldı.

801410cookie-checkGazetecilerin ‘birlik, beraberlik’ yemeği

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.