Gazimağusa’nın taşları’ festivalde

Yapımını, Gazimağusa Belediyesi sponsorluğunda Black Dog Media’nın gerçekleştirdiği belgesel, Hollywood’un en önemli organizasyonlarından olan Santa Barbara Uluslararası Film Festivali’nin Kaliforniya’daki merkez sahnesinde bugün ve Pazartesi gösterilecek.
 Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre BBC deneyimli İngiliz yapımcı Dan Frodsham ile Kanadalı sanat tarihçisi Allan Langdale’in ortak çalışmasının bir ürünü olarak ortaya çıkan belgesel geçen hafta Gazimağusa ve diğer yerleşim birimlerinde izleyiciyle buluşmuştu.


Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp, sponsor olma kararını verirken belgeselin uluslararası kamuoyuna ve sanat çevrelerine ulaşmasını amaçladıklarını söyledi. Gazimağusa’ya olan ilgiyi hak ettiği düzeye çıkarmayı başaracaklarına dair inancını dile getiren Kayalp, “Gazimağusa tüm dünyanın ilgisini ve desteğini hak enden tüm insanlığın ortak malı bir cennettir” dedi.


Black Dog Media Direktörü Sanem Şahin de, “Bizler Gazimağusa’yı dünya haritasına yerleştirmeyi amaçlamıştık ve Santa Barbara Film Festivali’ne katılmakla bu konuda bir kanıta ulaştık” dedi.

705920cookie-checkGazimağusa’nın taşları’ festivalde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.