Geleneksel Tarım Ödülü Yusuf Yavuz’a verildi

TARIM ÖDÜLÜ, DOĞAYI SAVUNAN YAZILARA

Türkiye Ziraatçılar Derneği’nin (TZD) Geleneksel Tarım Ödülleri Ankara Gürkent Otel’de düzenlenen 64. Kuruluş yıldönümü etkinliğinde sahiplerini buldu. Derneğin yazılı basın dalındaki ödülüne, HES’lere, kıyı ve orman yağmacılığına karşı doğayı savunan yazıları nedeniyle gazeteci Yusuf Yavuz layık görüldü.

Yusuf Yavuz, ödülünü Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) önceki genel başkanı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın elinden aldı.

TZD, tarıma ilişkin haberleri nedeniyle Anadolu Ajansı’ndan Tamer Toğanaş, Milliyet’ten Gürkan Akgüneş ve Dünya Gazetesi’nden Sergül Keskin’i de yazılı basın dalında ödüle layık görürken, görsel medya dalında CNN-Türk televizyonundan Cem Seymen, Kanal D televizyonundan Haluk Parlakdemir, NTV’den Ahmet Ergen ile internet haberciliği dalında TARSİM web sitesi ödül aldı.

Törende ayrıca, Ziraat Yüksek Mühendisi Leven Kırca, Köy-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yıldız, BAGFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Gençer, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ile TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Turhan Tuncer’e de çeşitli dallarda ödül verildi.

Türkiye Ziraatçılar Derneği tarıma katkı yapan kişileri ödüllendirdi… Yusuf Yavuz ödülünü chp gn Bşk Yard Gökhan Günaydın’dan aldı

AÇIK GAZETE: HES’lere ve doğa katliamına karşı en çok haber üreten arkadaşımız Yusuf Yavuz’u bu ödülünden dolayı kutluyoruz. Yavuz, alnının teriyle aldığı bu ödülün ötesinde gönüllerin de ödülünü kazanmış durumda. Açık Gazete’nin en önemli yapı taşlarından olan Yavuz’u tanımaktan ve yazarımız olmasından dolayı da gurur duyuyoruz… İyi ki varsın börtü böceğin dostu sevgili kalem arkadaşımız… İyi ki bizimlesin…

1555490cookie-checkGeleneksel Tarım Ödülü Yusuf Yavuz’a verildi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.