Gerçek Rambo’yu bile bile yakmışlar

Öte yandan Los Angeles polisi, saklandığı dağ evinin yanmış enkazı içinde kömürleşmiş halde bulunan cesedin cinayet zanlısı olarak aranan eski polis memuruna ait olduğunu açıkladı.

Amerikan yakın tarihinin en büyük operasyonlarından biri sonucunda yeri tespit edilen 33 yaşındaki eski polis Christopher Dorner’la çatışma, etrafı sarılan dağ evinin yanması sonucu bitmişti.

Gazete, yerel bir televizyon kanalı tarafından dinlenen bir telsiz konuşmasında, bir polis amirinin küfürlü bir şekilde “Yakın şu… ” dediğini aktarıyor.

Sağ yakalamak hedeflenmedi mi?

Times’a göre, bu emir, kaçak polisin sağ yakalanmasının hedeflenmediği konusundaki şüpheleri artırır nitelikte.

Dorner, 2008 yılında beraber çalıştığı bir polis memurunu, zihinsel engelli bir kişiyi bayılttıktan sonra gereksiz bir şekilde tekmelemekle suçlamış ardından gelişen süreçte yalan söylediği gerekçesiyle görevden uzaklaştırılmıştı.

Beş yıl sonra internette 6 bin kelimelik bir manifesto yayınlayan Dorner intikam alacağını duyurmuş ardından da cinayetlerine başlamıştı.

Gazete, Dorner’ın hangi koşullarda öldüğünün belki hiçbir zaman belirlenemeyeceğini ancak, kaçak polis memurunun bulunduğu dağ evi yanmadan hemen önce içerden tek el silah sesi duyulduğunu da aktarıyor.

1373570cookie-checkGerçek Rambo’yu bile bile yakmışlar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.