‘Gökçek’le tartışmaktan rahatsızım’

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile tartışmasından ahlaki olarak rahatsız olduğunu ifade ederek, ”Ancak siyaseten çok rahatım. Ankara gibi saygın bir kentin büyükşehir belediye başkanının, böyle acz içinde kalacağını düşünmemiştim” dedi. 


Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekilleri Kemal Anadol ve Hakkı Suha Okay ile TBMM’de basın mensupları için oluşturulan ve dün açılan açık ofisi ziyaret ederek, parlamento muhabirleriyle sohbet etti. 


CHP’li Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ile dünkü tartışmasına ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Tartışmanın sonucunda, ahlaki olarak rahatsız, ancak siyaseten çok rahat olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, ”Ankara gibi saygın bir kentin büyükşehir belediye başkanının, böyle acz içinde kalacağını düşünmemiştim” dedi. Kılıçdaroğlu, tartışmanın düzeyinin ”çok düşük” olduğunu söyledi. 


Yüksek fiyatla doğalgaz sayacı alan belediye başkanının, bundan nemalanıp nemalanmadığını soran Kılıçdaroğlu, Gökçek’in, ailesiyle birlikte mal varlığını açıklaması gerektiğini belirtti. 


Kılıçdaroğlu, Gökçek’in, yeniden büyükşehir belediye başkanlığına adaylığını koymasını isteyerek, ”Çünkü Tayyip Erdoğan’ın değil, Ankara halkının ders vermesi gerekir” dedi. 

1071290cookie-check‘Gökçek’le tartışmaktan rahatsızım’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.