Gökhan’ın gideceğini düşünmemiştim

Siyah-beyazlı ekip, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarına başlarken, Mustafa Denizli, antrenman sırasında basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

Sohbete gelirken, çimleri göstererek esprili bir şekilde, “Kene yoktur inşallah” diyen Denizli, yeni sezon için ise “Her sezon başlarken beklentiler pozitiftir. Beklentisi ve bekleyicisi çok olan bir sezon önümüzde. Bu da normaldir. Yeni sezon başlarken elimizde 2 unvanımız var. Bu durumu iyi kullanabilirsek avantaj, eğer kullanamazsak ise dezavantaj oluşturur. Bu sezon da ekstra gayretler göreceğiz” ifadelerini kullandı.

“TRANSFERDE YOĞUN GÖRÜŞMELER MEVCUT”

Transfer çalışmalarının sorulması üzerine, görüşmelerin devam ettiğini vurgulayan Mustafa Denizli, “Yoğun devam eden, şu anda da süren görüşmeler mevcut. Alternatifli görüşmelerimiz var. Şartlarımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Kendi şartlarımıza göre çalışmalarımıza başladık ve böyle devam edeceğiz” dedi.

Denizli, kendisinin sezon sonu yönetime oyuncularla ilgili rapor verirken de gitmek isteyen varsa ve kulübün de menfaatlerine uyarsa oyuncu gönderilebileceğini söylediğini aktardı.

“MEHMET TOPUZ TRANSFERİ OLAYI, KAOS DEĞİL”

Mustafa Denizli, Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı karşı karşıya getiren Mehmet Topuz’un transferi konusuna değinirken, transfer gelişmelerini kaos olarak görmediğini vurguladı.

Gelişmelere medyanın gözüyle bakmadığını anlatan deneyimli teknik adam, “Yaşanan durumu kaos olarak görmüyorum. Bu bir transfer başarısızlığı değil. Kulüpler arasında iyi bir ortam sağlanamamış olabilir. Dünyanın her yerinde böyle şeyler meydana gelebiliyor” diye konuştu.

“AVRUPA’DA LİMİTLERİMİZİN ÜZERİNE ÇIKMALIYIZ”

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki hedeflerinin sorulması üzerine, özellikle güçlü rakiplere ve yüksek bütçelere dikkati çeken Denizli, Avrupa’da limitlerinin üzerine çıkmaları gerektiğini kaydetti.

Avrupa kupalarının farklı bir atmosfer olduğunu belirten Denizli, “Güçlü kadrolar var. Önemli olan kadromuzun Şampiyonlar Ligi’nde kendini aşabilmesi. O zaman dengeleri sağlayabiliriz. 150, 200, 250 milyon Avro’luk bütçeler var. Bu bütçelere ulaşma şansımız yoksa oyuncularımızın limitini, potansiyellerinin de üzerine çıkarmamız gerekir. Yapmak zorunda olduğumuz bu” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Nihat Kahveci’nin sakatlığıyla ilgili olarak kendisini olumsuz bir rapor gelmediğini vurgulayan Mustafa Denizli, oyuncunun çarşamba veya perşembe günü İstanbul’a döneceğini aktardı.

“GÖKHAN ZAN BANA ULAŞABİLİRDİ”

Mustafa Denizli, basın mensuplarıyla yaptığı sohbetin ardından Lig TV’nin canlı yayınına katılırken, Galatasaray’a transfer olan oyuncuları Gökhan Zan ile ilgili görüşlerini söyledi.

Mustafa Denizli, Gökhan Zan’ın takımda kalması yönünde rapor verdiğini açıklarken, şöyle konuştu: “Keşke Gökhan bana ulaşsaydı. Ama Gökhan Zan’ın gidişiyle sıkıntı yaşamayız. Transfer dahi yapamasak kendi içimizde bunu aşabiliriz. Ben hiçbir şekilde Gökhan’ın gideceğini düşünmemiştim. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Gökhan’a hiçbir kırgınlığım olmaz. Sadece bana ulaşıp fikirlerini söyleyebilirdi. Gökhan’ın kalmasını isteyen bir rapor verdim ben yönetime.”

724670cookie-checkGökhan’ın gideceğini düşünmemiştim

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.