Gülen geri mi dönüyor?

İsa Tatlıcan: Hocaefendi’nin ABD’de yaşadığı çiftlik evinin bir benzeri İstanbul Maltepe’de inşaa ediliyor..

Milat gazetesi yazarı Tatlıcan, Fethullah Gülen’in yılbaşına kadar Türkiye’ye döneceğini, hatta Gülen için İstanbul Maltepe’de bir çiftlik inşaa edildiğini öne sürdü.

İşte Milat gazetesi yazarı İsa Tatlıcan ‘ın bugünkü yazısındaki o satırlar:

…Türkçe Olimpiyatları’nı küçümsemeye çalışır, ardında başka amaçlar arama gayreti içine girersek, hizmetin binlerce samimi munsubuna ve 15 yıldır, doğduğu topraklardan binlerce kilometre uzakta yaşayan Hocaefendi’ye haksızlık etmiş oluruz.

HİZMETTEN ARKADAŞLARDA GÜZEL BİR HEYECAN..

Fethullah Gülen Hocaefendi dedim de aklıma geldi. Bu günlerde hizmetten arkadaşlarda güzel bir heyecan var. Hocaefendi’nin yılbaşına kadar Türkiye’ye geleceği söyleniyor.

MALTEPE’DE ÇİFTLİK HAZIRLANIYOR

Pensilvanya’da öğrenci yetiştirmekle meşgul Hocaefendi’nin ABD’de yaşadığı çiftlik evinin bir benzeri İstanbul Maltepe’de kuruluyor. Anlayacağınız bu kez durum ciddi. Umarım Hocaefendi’nin dönüş haberi bu kez doğru çıkar. Hem “ABD’de esir hayatı yaşıyor” söylentilerinin önüne geçilir hem de “başsız kalan cemaat kontrolden mi çıkıyor” korkusu bertaraf edilmiş olur.

Kimbilir, belki 25 yıl sonra bir kez daha Hocaefendi’yi Sultanahmed Camii’nde dinleme imkanı bulurum.

SP LİDERİNDEN ÖVGÜ

SP Lideri Mustafa Kamalak Fethullah Gülen’i överek kendisini özlediğini söyledi…

Gülen ile ile Erzurum’da üniversitede bulunduğu dönemde zaman zaman görüştüklerini anlatan Kamalak şöyle konuştu:

“Çok önemli bir iş yaptığının elbette şuurundayız, farkındayız. Kim ne derse desin eğitim alanında, diplomasi alanında devletin yapamadığı bir görevi ifa ettiğini düşünüyorum. İnşallah Türkiye’de hocamızı tanıtıcı gerekli müesseseler oluşması lazım diye düşünüyorum. Takdirle izliyoruz. Birileri yahut bazıları eleştiriyor olabilir. Ama netice itibarıyla bu eleştiriler de normaldir…”

1345310cookie-checkGülen geri mi dönüyor?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.