Gölge Bakan “Kurds for Conservative” gecesinde

Geceye Dominic Grieve, Hackney milletvekili adayları Simon Nayyar ile Darren Caplan’ın katıldığı yemeğe 100’e yakın konuk katıldı.

Grieve, toplum üyelerinin Muhafazakar Parti’yi desteklemelerini isteyerek, “Bu seçim sadece İngiltere’nin beş yılı için değil gelecek diğer on yıllarını da etkileyecek önemde” dedi.

İngiltere’nin özellikle eğitim alanında çok ciddi bir çöküş yaşadığını öne süren gölge bakan, eğitimin seçimin anahtar konusu olacağını belirtti.

İşçi Partisi’nin iktidarda olduğu 13 yıl boyunca yoksulluğun ve sokak suçlarının arttığını vurgulayan gölge bakan halkın kendisini daha az güvende hissettiğini söyledi.

“Mucizevi projelerimiz olduğunu söylemiyorum ama Labour’dan daha iyi fikirlerimiz olduğunu söyleyebilirim ve seçmenin de bunu dinleyeceğini biliyorum” diyen Grieve, iktidara gelmeleri durumunda sokak suçlarının azaltılması için yerel yönetimin daha çok destekleneceği ve cezaevleri ile ilgili yeni düzenlemelere gidileceğini vaat etti.

Yemekte açılış konuşmasını yapan Kurds for Conservative Başkanı ve Enfield Belediye Meclis adayı Bektaş Yavuz, Hackney’in Londra’da yaşayan toplum için olan önemine değinerek şöyle konuştu:

“Çocuklarımız Hackney’in okullarında eğitimlerine, ailelerimiz de Hackney’de işlerini kurmaya başladılar. Bugün çalışma hayatımız, eğitimimiz ve entegrasyonumuzla çok saygın ve başarılı bir örnek oluşturuyoruz. Eğer politik hayatta aktif bir role girişirsek gelecek bizim olacak. Gururla görüyoruz ki toplumumuzun birçok üyesi daha iyi bir gelecek için mücadele ediyorlar. Geleneksel değerlerimiz, güçlü aileye olan inancımız ve küçük ekonomiler kurmaya dönük çabamız bizi açık olarak politik tercihlerimizde bizi Muhafazakâr yapıyor.”

830350cookie-checkGölge Bakan “Kurds for Conservative” gecesinde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.