Gülsin Onay konser sezonunu açıyor

Gülsin Onay 2012/13 konser sezonunu Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali’nde vereceği resital ile açıyor. Kıbrıs’tan Türkiye’ye gelecek olan sanatçı,

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile önce Ankara’da ve ardından Macaristan turnesinde Chopin’in 2. Piyano Kon çertosu’nu seslendirecek. Onay’ın konçerto programında önümüzdeki haftalarda ayrıca İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile Falla’nın İspanyol Bahçelerinde Geceler ve Kuopio Senfoni Orkestrası ile Saygun’un 1. Piyano Konçertosu yer alıyor. Kasım bitmeden Antalya Piyano Festivali kapsamında iki konser verecek olan Gülsin Onay, Newmarket, Bursa ve İstanbul’da da dinleyicileriyle buluşacak.

Gülsin Onay İstanbul’da sezonun ilk resitalini Chopin ağırlıklı bir programla 20 Ekim Cumartesi akşamı Yıldız Sarayı Tiyatrosu’nda Maslak Rotary Kulübü yararına verecek. Sanatçı 21 Kasım’da Kadir Has Üniversitesi’nde ise Beethoven’ın Waldstein Sonatı ile 32 numaralı do minör Sonat’ını, Debussy’nin İmajlar’ı ve Saygun’un Aksak Tartılar Üzerine 5 Taslak’ını içeren bir program ile müzikseverlerin karşısına çıkacak.

718550cookie-checkGülsin Onay konser sezonunu açıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.