Gündüz öğretmen, gece fahişe!

Gold Coastlu bir öğretmenin daha önce de genelevde çalıştığının tesbit edildiği, çok başarılı bir öğretmen olması nedeniyle bir daha çalışmayacağı sözü alınıp, hakkında işlem yapılmadığı belirlendi.

Geçen hafta öğretmenin adını değiştirerek başka bir genelevde çalışmaya devam ettiği anlaşıldı. Queensland’da fahişelik suç olmadığı için öğretmenin “ikinci iş” yapmasına engel olacak yasa bulunmuyor. Başbakan Peter Beattie, öğretmenin yasa dışı bir şey yapmadığını ancak öğrencilerin esenliği için bu konuda önlem alınması gerektiğini söyledi. Başbakan, devlet memurlarının ikinci işte çalışmak için amirlerinden izin alması için gereken yasal düzenlemenin yapılacağını kaydetti.

Durum, adı açıklanmayan öğretmenin bir yıl önce aynı okulda görev yapan bir erkek öğretmen tarafından genelevde görülmesi ile ortaya çıktı. Kadın öğretmen “ikinci işini” bıraktı, adını değiştirererek başka bir okulda öğretmenliğe devam etti. Ancak öğretmenin fahişelik yapmaya devam ettiği ve öğrencileri ile gittiği Bali’de öğrencilerinin içki içmesine göz yumduğu iddiaları dile getiriliyor. Queensland Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada öğretmenin genelevde çalışmaya devam ettiğine dair bir kanıt bulunmadığı, öğrencilerin içki içmesine göz yumduğu iddiasının ise araştırıldığı kaydedildi.

1118070cookie-checkGündüz öğretmen, gece fahişe!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.