Güneş Aslan Burcu’nda (I)

Astroloji’de Güneş, Aslan burcunun yöneticisidir. Koç burcunun ikinci dekanında, Yay burcunun ise üçüncü dekanında güçlüdür.

Hayat veren Güneş; cesaret, onur, yaratıcılık, sanat gücü ve başarı enerjilerine sahiptir. Sarayların, gösterişli salonların, kuyumculuğun, tiyatronun, sinema salonlarının olduğu her yerde Güneş enerjisi vardır.

Planlama ve organizasyon, başarılı yönetim kabiliyeti, cesaret, yaratıcılık ve sanat gücü Güneş’in sahip olduğu yeteneklerdir. Güneş, içten gelen, pırıltılı, ruhsal bir asalete ve bitmek bilmeyen bir yaşam enerjisine sahiptir. Bu enerjisiyle evrene hayat; hayata da can verir.

Güneş’in güçlü etkisini alanlar, gençlik enerjileri ve yüksek göz kamaştırıcı şahsiyetleriyle kendilerini belli ederler. Ayrıca bu kişiler, cazibeli ve pırıltılı görünüşleriyle de kendilerini hemen fark ettirirler. Ruh ve hayat veren Güneş’in etkilediği kişiler soylu ve asil görünürler. Fark edilmek ve ilgi çekmek, bu kişileri mutlu eder. Dürüst ve koruyucu olup çaresizlerin çaresidirler. Cömertlikleri ile yoksulları sevindirirler.

Aslan burcunun yöneticisi olan Güneş; Astroloji’de kalbi, gözleri, sırtı ve bel kemiğini temsil eder. Ayrıca, genç erkek güzelliğinin en güçlü simgesidir.

GÜNEŞ’İN VERDİĞİ YAŞAM ENERJİSİ

Güneş, geleceğe yönelik hedefleri ve istekleri, yaratma gücünü ve şöhreti temsil eder. Hayatın temsilcisi olan Güneş, geleceğe yönelik planlananı gerçekleştirir. Aslan burcunun yöneticisi olan Güneş,etkilediği kişilerin içten gelen liderlik yeteneğini ve yöneticilik gücünü artırır.Aslan burcu mensupları, başta olup yönetmeyi severler. Kahramanlıkları ve cesaretleriyle övünürler. Yöneticilik yetenekleri ve yenilmemezlikleriylede gurur duyar.

Güneş’in etkilediği kişiler, yaratıcı sanatlarda başarı gösterirler. Güzel sanatlara karşı içten gelen bir yeteneklere sahiptirler. Yetenekleriyle, yönetmek kabiliyetleriyle, farklı saş modelleri ve giyim tarzlarıyla ne kadar farklı olduklarını gösterirler.Bu kişiler; güzel sanatlara olan yetenekleriyle, güçlü planlama ve üstün özellikleriyle tanınma arzusu içindedir. Üstün irade gücü ve yaratıcılık enerjisiyle de bu arzularını gerçekleştirirler.

Rakip tanımayan Güneş; en üstün, en yetenekli ve en güçlü olduğunu Evren’e bir kez daha ispat eder. İrade, onur, gurur, cömertlik, asalet ve koruma içgüdüsü; Güneş’in etkisinde olanların, sahip olduğu asil enerjilerdir. Bu güçlü enerjileri, yönettiği Aslan burcunda daha güçlü hissettirir.

Gösteriş, kibir, bencillik, otorite, sertlik, zorbalık, zayıflık, abartı, yakıcı ve yıkıcı duygular; Güneş’in sahip olduğu olumsuz enerjilerdir..
Haftaya Güneş’in burçlara verdiği güçlü enerjiler

_______________________

* “Astrological lodge of London”, “Astrolojide Dekanların Sırları (Astrological Secrets of the Decans)” kitabının yazarı Kıbrıs kökenli astrolog Şifa Avcın, Astrological Association’ın ‘En Yetenekli Astrolog’ları arasında sayılıyor.
YAZARIN DİĞER YAZILARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ www.sifastroloji.com

1425690cookie-checkGüneş Aslan Burcu’nda (I)

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.