Gönül Yarası Londra’da

Diva Film tarafından Londra’ya getirtilen Gönül Yarası, 28 Ocak’tan başlayarak Wood Green Cineworld ve Enfield UCI Lee Valley sinemalarında gösterime girdi.


Gönül Yarası’nda Nazım, öğretmenlikten emekli olduktan sonra İstanbul’da yaşadığı mahalle Samatya’ya döner. Emekli maaşı bağlanıncaya dek, en yakın dostu Takoz Atakan’ın taksisinde çalışmaktan başka çare bulamaz. Bir gün müşteri olarak Dünya’yı alır taksisine. İnsan sarrafı, yönetim cambazı Dünya, yüzüne baktığı zaman kızaran bu efendi insana güvenir.


Nazım, kadını her gece pavyona getirip götürmeye başlar, ta ki Dünya’nın belalısı Halil pavyonu basıp, ortalığı dağıtıp, eski karısının yaralanmasına neden olana kadar! Halil kaçar; yaralı, bitkin ve kimsesiz Dünya, olaylar yüzünden pavyondan kovulup kızıyla birlikte ortada kalınca, Nazım kadına kucak açar.

Yapayalnız bir kadın, onu korumaya çalışan Nazım ve ne olursa olsun kadının peşini bırakmamaya kararlı Halil… Bu üç insanın hikayesi, Samatya’nın arka sokaklarından Anadolu’nun uzak köşelerine doğru uzanacaktır.

777790cookie-checkGönül Yarası Londra’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.