Gür: Yarım işleri bitireceğiz

Geçen dönem TBCCI’ın yönetim kurulu başkanı olan ve bu dönemde de ilk yönetim kurulu toplantısında başkanlığa getirilmesi beklenen işadamı Gür, Açık Gazete’ye yaptığı değerlendirmede yarım kalan işleri bu dönemde bitirmeye çalışacaklarını söyledi.


“Yaptığımız çalışmaların Türk ve İngiliz işdünyasına faydalı olduğunu umuyoruz” diyen Gür şöyle konuştu:


Bu dönemde yarım işleri bitireceğiz. Amacımız Oda’yı daha aktif hale getirmektir. Her iki ülke arasında çalışan iş camiasına faydalı olmaya çalışacağız… Ticari ve Lobi faaliyetlerimiz eskiden olduğu gibi yine sürecektir…”


YENİ YÖNETİM


İlk kez posta ile oy kullanma yöntemiyle verilen oylar sonucunda yönetim kuruluna şu üyeler seçildi:


Remzi Gür-Gürmen, Altan Bodur-Bond Commodities, Dr. Rıza Kadılar-Sabancı Bank, Oktay Gökyıldırım-T.F.C. Confectionery, Ragıp Balcıoğlu-Beko ÜK, Levent Giray-Vitra ÜK, Ali Osman Duran-Midwest Catering, Ravi Goonesena-MacRae&Co, Hikmet Üresin-Ziraat Bankası, Dr. Harvey Marshall, Osman Battal-THY, Ziya Akşahin-Babık Fashions, Denis Gibson-DG Associates, Hüseyin Özer-Sofra İnternational, Ceyda Erem-CNR Uluslararası Fuarcılık, Hüseyin Arslan-Ocean Air, Nazif Akpınar-Calvin Textiles, Lütfi Boro-Finlower, Dr. Ersen Hasici, Zoeb Raniwala-Staley Radford, David Walker-Turkish Property Choice.
 

785910cookie-checkGür: Yarım işleri bitireceğiz

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.