Green Lanes’de kılıçlı çete…

Metropolitan polisin yaptığı açıklamaya göre, son günlerde çeteler birbirleriyle ve bölge sakinlerine karşı şiddet kullanmayı artırdı. Polis üç olay için görgü tanıkları arıyor…
Polisin yaptığı açıklada 19 Aralık günü Tottenham bölgesinde Somalili gençlerden oluşan iki grup birbirleriyle kavga etti.


Polise göre, İki grubun kavgası aynı gece farklı yerlerde de devam etti. Saat 01.45’de “Burgoyne Road, N4” adresinde ilk kez çatıştıkları belirtilen gruplar ikinci olarak saat 2’de de “Ducketts Common, N8” adresinde devam etti. Saatler 3’ü gösterdiğinde de Green Lanes, Mc Donalds’ın önünde tekrar kavgaya tutuşan gruplar ardında bıçakla ağır yaralı 20 yaşında iki Somalili genci bırakarak kayıplara karıştı.


Polis hastaneye kaldırılan gençlerin durumlarının ciddi olduğunu, kafalarına aldıkları darbeden de tedavi altında bulunduklarını belirterek, saldırganların adam öldürmeye teşebbüsten arandığını açıkladı.


Polis Haringey ve Camden bölgesini merkez edinen saldırganların 15-20 yaş grubunda 20’ye yakın genç olduğunu vurgulayarak kavgada bıçak, şişe ve kılıç kullandıklarını açıkladı.


Soruşturmayı sürdüren Tottenham Karakol’undan müfettiş DS Alan Dawson, saldırganların yakalanması için Somalili toplumu yardıma çağırdı. Polis olayı gören ya de bilgisi olanların Tottenham Karakolu’na 0208 345 0806 numaradan ya da Crimestoppers’u 0800 555 111 numaradan aramasını istedi..

786720cookie-checkGreen Lanes’de kılıçlı çete…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.