Guitareast Fest’ten fotoğraf sergisi

Geçtiğimiz yıl ilk kez organize edilen Guitareast Festival  kapsamında, fotoğraf sanatçısı Kadir Aktay’ın çektiği konser fotoğraflarıyla Cafe Bohemia’da, 25 Mart Pazar akşamı bir fotograf sergisi düzenleniyor.


Saat 19.00’da başlayacak olan sergiye giriş ücretsiz olacağı gibi sanatseverler, farklı tarzlarda müzikler yapan müzisyen ve toplulukların mini konserlerini de dinleme fırsatı bulacaklar.


Müzik dinletilerin yer alacağı programda; Simon Bastow (A Balkan Break),  Emek Alıcı & Sedat Sarıcı (Electric Bass Duo), Emre Timuçin (Folk), Sevtap Işık & Felipo (Adriatic Blues), Fuat Yıldız (Anatolian Classics), Kutsal Kaan Bilgin (Electronic Music), Canan Sağar & Sedat Sarıcı  (Mideast Acoustic Fusion) SirGee (Turkish Hip Hop) bulunuyor.


2 Bohemia Place,  Mare Street,  Hackney, E8 adresinde bulunan Cafe Bohemia’ya tren ile  Hackney Central ve Hackney Downs  istasyonlarından veya 30, 38, 48, 55, 106, 236, 242, 253, 254, 276, 277, 394 numaralı otobüslerle ulaşılabilir.


Genç müzisyenlere sahne deneyimi kazandırmak ve genç bestecilerin ürünlerini müzikseverlerle buluşturmak amacıyla organize edilen Guitareast Festival’in ilkine 50 müzisyen katılmıştı. Bu yıl, daha fazla müzisyeni ve daha fazla eseri sahneye taşıyabilmek için üç gün olarak planlanan festival, 2 – 3 – 4 Haziran 2007 tarihlerinde Chats Palace’ta gerçekleştirilecek.


Ayrıca toplumlararası dostluk ve dayanışmayı güçlendirebilmek amacıyla,  başarılı albümleri ve konserleriyle müzikseverleri büyüleyen Güney Kıbrıslı gitarist, solist ikili Martha ve Eve, birlikteliklerinin 20. yılında, 2 Haziran günü festival açılışında bir solo konser verecekler.  


Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 07931 34 98 08 numaralı telefonu arayabilirler.


FOTOĞRAF: Sevtap Işık, Ceyhun Can


 



 

800620cookie-checkGuitareast Fest’ten fotoğraf sergisi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.