Güzel avukat doktorluğu yalan çıkınca yogacı oldu!

Bu haber, güzellikte birinci gelen Susan’ın hayranlarını hayal kırıklığında bırakırken, Susan ¨Tıp doktoruyum dedim ama doktorluk yapmadım ki, suçlu sayılmam¨ diye kararı tanımazlıktan geldi.

Sadece 1986 yılında Buffalo Tıp Fakültesi’nin açtığı sağlık kurslarına katılmış, acil yardım, pansuman yapmak, tentürdiyot basmak, dikiş atmak gibi işleri öğrenmiş olan Susan, daha sonra New York’taki Hukuk Fakültesi’ne girdi. Hukuk öğrencisiyken stajyer avukat olarak işe başladığı bir hukuk bürosunda kısa sürede yıldızı yükselen Susan, orada herkese aynı zamanda Tıp Doktoru olduğunu söylemekteydi. Bu yüzden aldığı davalar artış göstermiş, fakat kendisine Hukuk Fakültesi’nden mezun olması için burs veren işyerine bu yönde yalan söylemişti.

Yalanı daha sonra ortaya çıkan Susan’ın avukatlık lisansı New York Barosu tarafından iki yıl için iptal edildi ve sakıncalı avukatlar listesine sokuldu. Bütün bunlara yoga yaparak ruh sağlığını korumakla önem vermeyen ve umursamayan Susan, gazetecilere yoga yaparken fotoğraflarını çektirip dağıttı. Susan’ın yogacı fotoğraflarında, yanında köpeğinin de yer alması hayvanseverlerin gönlünü fethederken, yoga meraklıları da eskiden avukat ve sahte doktor Susan’ın yoga hocası olmasını ümit etti. Yogacılar, ¨Tamam, anladık, ne olmuş yani, zaten kim doğruyu tam olarak söylüyor ki, Susan doktor değil, ama artık avukat da değil, ama o bir yogacı¨ diye izzet itibar göstermeye sürdürdü.

1536460cookie-checkGüzel avukat doktorluğu yalan çıkınca yogacı oldu!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.