Haftanın Üç Yeni Filmi

Şans Kapıyı Kırınca
Senaristliğini ve yönetmenliğini Tayfun Güneyer’in yaptığı Şans Kapıyı Kırınca filmininin başlıca rollerini Ferhan Şensoy, Asuman Dabak, İlkay Saran, Rasim Öztekin ve Zeki Alasya üstleniyor.

Çekimleri Küba’nın başkenti Havana’da yapılan ve Latin müziğinden hoş örneklerle de sinemaseverleri coşturacak olan filmin hit parçası Dos Gardenias’ı, Türk pop müziğinin ünlü ismi Sertab Erener seslendiriyor.

Talihsiz Serüvenler Dizisi
Lemony Snicket çocuk kitaplarından sinemaya uyarlanan Talihsiz Serüvenler Dizisi, Baudelire kardeşlerin ailesinden arta kalan serveti ele geçirmeye çalışan kötü karakterli Kont Olaf ile çocukların aşırı kuruntulu halası Josephine’nin gülünç maceraları işleniyor.

Başrollerini Hollywood’un iki ünlü ismi Jim Carrey ve Maryl Streep’in paylaştığı Talihsiz Serüvenler Dizisi filminin yönetmeni Brad Silberling. Son zamanların gözde aktörü Jude Law da filme sesiyle renk katıyor ve öyküyü anlatıyor.

Olga’nın Topuzu
Jerome Bonnel’in filmi, 2003 Chicago Film Festivali Eleştirmenler Ödülü sahibi, Fransız yapımı Olga’nın Topuzu’nun başrollerinde Hubert Benhamdine, Nathalie Boutefeu, Serge Riaboukine ve Florence Loiret var.

Konusu Fransa’nın bir taşra kasabasında geçen Olga’nın Topuzu, yeni kaybettikleri annelerinin arkasından yas tutan iki kardeşin, hayata tekrar bağlanma ve yaşamlarını sürdürme çabaları anlatılıyor.
 

1098020cookie-checkHaftanın Üç Yeni Filmi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.