Hakim ‘Striptizciler’den yana çıktı

Yargıç, kiliseye yakın olduğu savıyla bir striptiz –dans salonu için Kokomo Belediye Başkanı tarafından verilen kapatma kararını durdurdu. Yargıç Thomas Lett, Indiana Eyaleti’nin Kokomo kasabasında üstsüz kızların garson olarak çalıştığı, striptiz sanatçılarının soyunduğu “Ultimate Place” adlı dans kulübünü kapattırmadı.

Kasaba yargıcı, bir hastanenin kilise olarak kullanılan küçük Şapel odasına 500 adımdan yakın olduğu savıyla, geçen yıl Belediye Başkanı tarafından kapatılmak istenen kulübe ilişkin o zamandan beri süren davayı striptizciler lehinde sonuçlandırırken, gerekçesinde “Özgür ve demokrat bir ABD”nin varlığından söz etti. Kokomo yargıcı, MedOne Kliniği’ndeki küçük ibadethanenin gerçek anlamda kilise olmadığını, bir yerin böyle adlandırılırsa isteyen herkesin kendi evini de kilise diye gösterebileceğini açıkladı.

Bu habere en çok sevinenler ise, Ultimate Place’de çalışan kızlar oldu. Yerel “Kokomo Tribune” Gazetesi’nde yer alan haberlere bakılırsa, yargıcın lehte kararıyla kulüpte çalışan 20 civarında kız, işsiz kalmaktan kurtarıldı. Kulübün müdavimleri ise, striptiz salonu kapılarının, bu kararı kutlama amacıyla 1 defalığına bedava açılması gerektiği görüşündeydi.

1132760cookie-checkHakim ‘Striptizciler’den yana çıktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.