‘Halkımıza farklı tatil olanakları sunuyoruz’

New President Holidays’in Kuzey Kıbrıs ve Türkiye uzmanı ekiplerinin müşterilerine hayallerindeki tatili sunacağını söyleyen Acar sözlerine şöyle devam etti:

”Kuzey Kıbrıs’a ve Türkiye’ye uçan tüm havayolları ile Girne, Magosa, İstanbul, Antalya, Bodrum ve Türkiye’nin tüm Güney sahillerinde her bütçeye ve zevke uygun geniş otel seçenekleri ile halkımıza farklı tatil olanakları sunuyoruz. New President Holidays’i seçen tatilcilerimiz, bir çok kişinin ilk tercihi olan Stansted Havaalanı’na ek olarak, Heathrow, Gatwick, Manchester, Birmingham ve Edinburgh’dan da Kuzey Kıbrıs’a veTürkiye’ye uçabiliyorlar.”

Acar, şirketin 2012 yılında Kuzey Kıbrıs’a giden turistlerin sayısında sağlıklı bir artış gözlemlendiğini söyledi ve 2013 yılından gelen erken rezervasyonların da oldukça yüksek olduğunu açıkladı.

2013 yılında Kıbrıs’ın en çekici tatil noktalarından biri olacağını düşündüğünü söyleyen Acar, ”Hoşunuza gitmeyen bir tatile harcadığınız 1 sterlin bile çok pahalıdır. Zevkinize, bütçenize uygun tatili ararken Türkiye ve Kuzey Kıbrıs uzmanı ekibimizle görüşüp size en uygun tatili bizlerle yapabilirsiniz. Bizler müşterimizi dinliyor, bilgi ve tecrübemizi kullanarak onlara en uygun olan tatil seçeneklerini sunuyoruz. Dürüst, hesaplı ve hızlı servisimizle 2013 yılında da New President Holidays olarak sizlere en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Newpresident Holidays ile gelecek tatilinizi planlamak için yapmanız gereken tek şey, şirketin geçen yıl açılan internet sitesi www.newpresidentholidays.com’u ziyaret etmek ya da 0208 406 4440 numaralı telefonu aramak.

846450cookie-check‘Halkımıza farklı tatil olanakları sunuyoruz’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.