Hanımın Çiftliği Londra’da da satış rekorunda

Orhan Kemal’in Hanımın Çiftliği romanından esinlenerek aynı adla çekilen dizi Kanal D’de her pazartesi günü saat 20.45’te yayınlanıyor. Adana’da 1950’lerde geçen roman, o dönemin sosyal ilişkileri hakkında da gerçekci bilgiler veriyor.

Güngör, diziyi Londra’da da izleme şansı bulan Türkçe konuşan toplumun romana ilgi duyduğunu belirterek şunları söyledi:

“Dizilerin bir yararı da Türk edebiyatında unutulmaya yüz tutmuş bazı yazarlarımızı yeniden keşfedilmesini sağlamasıdır… Orhan Kemal’in akıcı üslübuyla kaleme aldığı Hanımın Çiftliği kitabı Everest Yayınları’nda son bir ayda 12’nci baskısını yaptı. Londra’daki kitap severlerin yoğun talebi üzerine Londar’ya epey kitap getirttik…”

Hanımın Çiftliği kitabına ilgiden memnun olduğunu belirten Güngör, “Okurlarımız kitabı ‘Halen 24 Stoke Newington High St. N 16 7PL’adresindeki kitapevimizden gelip alabilecekleri gibi internetten [email protected] adresinden de sipariş edebilirler. Posta ile bir kaç gün içinde ellerinde olacaktır… Ayrıca kitapseverler diğer kitaplarla ilgili bilgiyi 020 7275 9545’ten ya da www.turkishbooks.com adresinden bilgi alabilirler…”

826380cookie-checkHanımın Çiftliği Londra’da da satış rekorunda

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.