Harry Potter’daki Türk oyuncu mutlu

Safer, kendisinin iyi bir oyuncu olmaktan başka düşüncesi olmadığını belirterek “Ünlü olsam da yaşam tarzımı değiştirmeyeceğim” dedi. Film henüz İngiltere ve Türkiye’de vizyona girmeden pek çok gazetecinin kendisini aradığını belirten sanatçı Türkiye ve KKTC’nin uluslararası tanıtımına dolaylı da olsa katkıda bulunduğu için de mutlu olduğunu sözlerine ekledi.


Yoğun gilm çalışmalarına karşın aynı zamanda Londra’da Vahib & Co Avukatlık bürosunda çalışan Safer, filmin ilk gösterimine katılmak için New York’a uçtu.


Harry Potter oyuncu kadrosuna girmeyi başaran genç sanatçı, 10 yaşında kaydolduğu Sylvia Young Theatre School’da 8 yıl boyunca eğitim almıştı. Sanatçı daha önce de bir kaç filmde oynamıştı.


J.K. Rowling’in yarattığı ve edebiyat dünyasında satış rekorları kıran Harry Potter serisinden uyarlanan dördüncü film olan Harry Potter ve Ateş Kadehi dünya ile aynı anda Türkiye’de de gösterime giriyor. Bu filmde Harry çocukluktan ergenliğe geçiyor ve yeni bir maceraya sürükleniyor.


FİLMİN KONUSU


Harry anlaşılmaz bir şekilde, prestijli Üç büyücü Turnuvası’na katılmak üzere seçilmesinden mutlu olmalıdır. Ama bu heyecan verici uluslararası yarışma, Harry’yi Hogwarts’ın yanı sıra, Avrupa’daki iki rakip büyücülük okulunun da daha büyük ve deneyimli öğrencileriyle karşı karşıya getirecektir.


Bu arada, Harry’nin ezeli düşmanı kötü kalpli Lord Voldemort’un destekçileri, Quidditch Dünya Kupası’nda Karanlık İşaret’lerini gökyüzüne ateşle işleyerek, hem Voldemort’un gücüne kavuşmasının işaretini verir, hem de büyücülük âleminde bir korku dalgası yayarlar. Ama Harry için, bu korkunç haber tedirginlik yaratan tek şey değildir: Hâlâ Hogwarts’ın Danslı Noel Balosu için bir eş bulamamıştır.

785280cookie-checkHarry Potter’daki Türk oyuncu mutlu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.