Hayali bir doğayı keşfet

İstanbul Modern’in, Paris’teki Centre Georges Pompidou işbirliği ve Eğitim Sponsoru Garanti Bankası’nın katkılarıyla düzenlediği Genç İstanbul Modern, Blobterre adlı on ikinci programla devam ediyor.

12 Ekim 2012 – 6 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenlenen atölyede, 6-12 yaş grubundaki çocuklar ve aileleri, sanatçı matali crasset’nin tasarladığı Blobterre adlı dünyayı keşfe çıkıyor. matali crasset, Blobterre’i, tüm canlıların uyum içinde birlikte yaşadıkları bir özgürlük dünyası olarak tanımlıyor. Çocuklar, burada tanıştıkları canlıların büyülü dünyasını keşfediyorlar. Blobterre’in çiçek gözlü, sevimli çocuğu Flom, bu serüvende onlara rehberlik ediyor.

Genç İstanbul Modern’de çocuklar sanatçıları tanıyor, sanatsal yaratının gizemlerini anlıyor, işlevleri, çağrışımları ve hissettirdikleriyle objeleri keşfediyor, interaktif oyunlarla farklı deneyimler kazanıyorlar. Blobterre adlı program, pazartesi hariç hafta içi her gün saat 10.00, 13.00 ve 15.00’de okul gruplarına; cumartesi günleri saat 10.30, 13.00, 15.00’de ve pazar günleri saat 10.30’da çocuklara ücretsiz düzenleniyor. Programa aileler pazar günleri saat 13.00’de katılabiliyor. 1,5 saat süren Blobterre atölyelerinin kontenjanı 15 kişiyle sınırlı

1543250cookie-checkHayali bir doğayı keşfet

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.